GIVE ME A REASON TO MAKE YOU HAPPY

Gillar att denna skolvecka tar slut på torsdag för mig. Ledig fredag, wonderful! Sätter mig ist på tåget till sthlm och globen och AVICII!! Perfekt dag känner jag på mig, hihi :)) Låt det gå fort.

Skola, plugg är en exakt beskrivning på min dag. Gråtfärdig när jag läser det. Ska nog börja kräva lön för att gå i skolan. Barnbidraget räcker inte! Igår skicka jag in min ansöknan till gymnasiet, tog ett tag för mig att trycka på ''bekräfta ansökan'' kände liksom i magen hur nervositen kom. Tänk om jag ångrar mig var den ända tanken jag hade i huvudet i ungefär 20 min. Men som tur är så var mamma hemma och sa att jag kunde ändra mig i maj om det nu var så. Nu sitter jag här och skriver en massa ointressanta saker bara för att, illa.

I'M FEELING GREAT, I'M FEELING AWESOME

Ja men då var detta lov över och jag har ångest över att skolan börjar imorgon. Gårdagen vart helt okej. Käk hos Ida, vidare till Albin och där var jag kvar hela kvällen och hade det allmänt trevligt. Prata med vänner, dansa och skratta. Somna nog inte förns halv fyra. Idag har vart en prat och svull dag för oss tjejer. Gillar att min frukost var chips och dip, hehe. Vi tog oss en långpromenad, så skönt med frisk luft och lite sol i ansiktet, underbart. Halt var det därimot. Plugga lite nudå, tar emot. Vill inte men måste. Men bara för att skjuta upp det lite till ska jag nöta Euphoria. Såååå bra!


GÅRDAGEN I BILDER







LET'S GET FREAKY TONIGHT

Bion Simon och Ekarna, asså jag vet inte om den va bra eller dålig. Eller den va bra men lite skum. Men det vart en bra dag iaf. Mina kära fina vänner får mig alltid på bra humör! Imorse gymma jag med Malin, faaaaaaast vart ingen hårdkörning. Håller på att bli förskyld, kände hur det snurra i skallen på gymmet. VILL.INTE.!!

Ikväll äre party som gäller, innan det blir det tjejmiddag med gummsarna.


PARTY ANIMAL

Skulle ha tränat imorse men inte blev det så inte. Mamma glömde väcka mig och nu har jag inte tid, eftersom jag ska till stan vid halv tre och äta på kina och gå på bio med 3 flickor, den fjärde ville icke följa med :(( Men jag ska inte vara arg eller tjurig på mamma för det. Träffar henne inte förns på söndag. Vem ska jag fråga om råd nu då, ifs pappa men mamma ger bättre svar och kommentarer eftersom det är tjejråd jag behöver. Men jaja.... ta och föna håret, sminka sig och platta håret nu då.


DE GER MIG RYSNINGAR I HELA RYGGRADEN

Drömde världens jävla mardröm inatt, den handla om ormar. Nu tycker säkert ni att det låter jätte töntigt men ormar är min största fobi och jag verkligen hatar dom!! Vaknade iaf av att jag låg och sparka i luften. Det var nått nytt, har aldrig vaknat så. Antar att jag skulle sparka ormen eller sparka av mig den. Usch jag bara ryser i kroppen så nu får det va nog med det annars kommer jag inte våga mig ur, ur sängen imorgon igen. Får ju för mig att ormarna ligger under sängen och bara väntar på att få bita mig när jag sätter ner foten.

Nu på kvällen så har jag varit i ishallen och kikat på a-laget, 9 - 1. Applåder applåder, hihi. Efter det gick jag hem till André med alla andra och titta på BB. Haha så jävla sjuka människor det finns.

DÅLIGT MED BLOGGNING

Ovärd vecka hitills. Vaknar runt åtta, senast hemma tolv och somnar senast halv ett. Och där imellan gör jag inte ett piss. Är bara allmänt trött helt enkelt. Nu ska jag ta och göra mig ordning och dra och träffa brudarna. Detta är lösningens dag!! haha.


SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om BESLUTSÅNGEST, JOBBIGT SATAN!!:
vart kommer jackorna ifrån? :)

Svar: Modekungen, gina, modekungen :)

MOBAJL BLOGGNING

Gudomligt skönt att få sova ut, iaf i mina tankar. Vaknade vid halv åtta och har varit klar vaken sen dess. Vad hände liksom, när det är lov ska man sov tills nu. Igår slöade jag hemma hos Ida hela kvällen. Fyra tjejer i samma säng, det var trångt och man gnällde när nån rörde sig, ni kan ju bara tänka så varmt det var. Vid elva ska jag ta en prommis med Malin innan vi går ner på gymmet och hurtar. Men innan det ska jag dricka upp min smoothie, så jävla gott! Perfekt frukost. Och göra mig ordning så klart.


TICK TOCKA LITE FORTARE KLOCKA, SNÄLLA??


EN VECKA, 7 DAGAR, 168 TIMMAR, 10080 MINUTER, 604800 SEKUNDER

Lov, hur underbart är inte det liksom? Ska inte tjata om det tänkte jag, för det har väl alla andra redan gjort. Men lärde bara skriva det. Trodde lov va till för att vila från skolan, men inte då. Känns som jag har tagit med mig hela mitt skåp hem, palla! Igår tog jag lov, hade tacomys med mamma och Fanny. Senare åkte jag och mor hem till Catta och Fredde för att fira Ludde. Va där hemma ett tag sen gick jag till Fanny och dog av trötthet. Allmänt seg dag. Nyss hemkommen, eller nyss och nyss kanske en halv timme sen men iaf, från gymmet. Matt i kroppen. Tror att min hals tog lite hårt på det, känner att det kliar och svider lite i den. Men skit samma, hard work!!


DON'T WORRY, BE HAPPY


OFF TO SCHOOL

Blää, idag är verkligen en sån här dag som ingenting kommer vara bra. Trött som jag vet inte vad. Vill helst bara ligga i sängen och sova. I för sig är alla dagar så, men nu är det extremt. Blir inte bättre av att första lektionen är matte och långdag med. Prov har jag idag med. Engelska, ett stort IG på det skulle jag tror. Skriva uppsats på engelska, vem kom på det och vad har man för nytta av det? Aja... nu är jag ta och gå, man vill ju inte komma försent, eller vill man?


JAG HAR FÖRLORAT DAGAR OCH ETT HOPPLÖST ÅR

Redan onsdag, fan vad fort denna vecka går fort. Men klagar absolut inte, för då blir det ju lov fortare. Realy nice liksom!! Har typ inget att plugga på så därför har jag placerat mig i Fannys hus, eller ja på hennes säng med henne och katten snarkades i takt, kvällen till ära. Tog med mig lägenheten hit som man ska göra på hk:n så tänkte sitta och hitta fina möbler i Ikea katalogen som det är måttligt bra pris på och kludra ner dom på ett papper. Träningen hoppar jag idag, känner att halsen börjar krångla och näsan med, buhuu vill inte bli sjuk!!


FÖR KÄRLEKENS SKULLE, ELLER HUR VAR DET?

Ni behöver ju bara titta på bilden och förstå hur mycket jag och Vickan har skrattat idag!



Alla hjärtans dag, ja det känns ju precis som alla andra dagar. Förutom att mamma va gullig imorse och pappa när jag kom hem från skolan och farmor ikväll. 400 spänn rakt ner i fickan, inte dåligt det inte! Min farmor är bäst!! Tog mig ett träningspass med Malin ikväll. Galet skönt om ni frågar mig. Sovning på det här så mår man extra bra imorgon.

I'LL NEVER BE ALONE

Här har det varit dött ett bra tag nu, har inte bloggat sen... torsdag? Men ska jag vara ärlig så har inte datorn varit på sen dess.

Fredag: Överlycklig för att det var helg och "d-veckan" var över. Hockey på kvällen. Äntligen en vinst!! Nej vad taskig jag var nu. Nej men det var bra gjort! Tog en tripp i det kalla ända bort till Vickan efter det, helt i onödan. Fram igen och vidare till ishallen. Spenderade resten av kvällen där.

Lördag: Tog bussen till staden vid tio med Linnsan. Brände pengar och kände mig pank. Men allt var nödvändigt. Köpte mig en födelsedagspresent, en långt före födelsedagspresent. Eller inte så långt, bara en månad och typ två veckor. Väl hemma drog jag hem och va hemma ett tag sen vidare till Fanny för tjejmiddag. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde hemma hos Fanny på ett jävla långt tag. Senare åkte vi på 18-års ferre. Vilket visade sig vara mycket kul. Nya människor/vänner, gamla vänner, prat, dans, skratt, skratt och skratt. Somna alldeles för sent!!

Söndag: Gick hem från Fanny vid 12 eller nått. Tog en dusch, plugga, tog några powernapar. Gick senare på hockey, vinst för jun med. Bra där! Men det vart inge vidare slut.... Haaha va så trött så jag nästan somna på läkarn. Somnade på soffan vid nio och la mig i sängen vid tio och somnade inte förns elva då.

Idag har jag varit alldeles för trött. Film första timmen, bra start. Prov sista, dåligt slut. Äckel mat serverades i skolan så just nu hungrar jag ihjäl. Laga mat i min ensamhet ska jag nog göra nu, fint de!

Några få bilder sen i lördags




DET MÅSTE VARA PÅ LIV OCH DÖD, DET MÅSTE KÄNNAS I DITT HJÄRTA PÅ RIKTIGT



Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti

Afasi:
Du kan säga vad du vill, du kan gnälla lite till
men gör det hos min jurist för jag får säga vad jag vill
att du lägger ner din tid och att bränner energi
för att kunna sätta dit Mister Frej och Afasi

Signa deal med ett gäng som förstår att ribban är hög
och gör en video där kungen tar kokain från en röv
Dom som ber oss att vara tysta, dom kan ligga och dö
för vi besannar inte den formen av tiggandes bön
Men jag funkar hjärt- och själ, ner i allt som jag gör
Därför jag kan gå i versen som en entreprenör

Jag förlorar bara när, någon lämnas oberörd
Så jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör
Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum
Du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum
Som vanligt tar jag på mig min största kostym
och lever om på bästa sändningstid och högsta volym

För du vet - det måste vara på liv och död
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död! (x4)

Frej:
Det måste vara på liv och död om jag ska göra det här
Att kunna se mig själv i spegeln om jag blir pensionär
Finns det ingen mera kung, det är okej att vara fag

Jag och Herbert var förändring, vi var del av det där
Å vi såg skiten vända och vi tog våra chanser
Fast hela rap-scenen gick baklänges och med cancer
Akta så'att i ansiktet, inte märket på jackan
Flera hundra skitungar skulle lära sig att rappa
Allt var vackert, fast min lägenhet var full av aspest

Du var min bästa vän, fick alltid äta av din matsäck.
Jag grät men din mamma när dom stängde igen din matsäck
(,,,) kommer alltid vara (,)
(...) din musik är helt unik,
om du känner för i Ronneby så kostar det ditt liv
Det här är på liv och död för mig, (,) i huvudsaken är du död för mig!

Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död! (x4)

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

FÖRLORADE DIG NÅGONSTANS DÄR PÅ VÄGEN

Hatar när internet är segt!! Vad har hänt med telia på senaste tiden? Bara krånglar tycker jag.

Uppsatasen idag (nationella) gick super, eller ja tidsmessigt. Det andra vet jag inte. Men hade iaf en timme kvar när jag var klar. Kruddla ner tre och en halv sida på en timme och 40 min, inte dåligt det inte! Nu är det bara muntliga kvar sen är vi helt klara med svenska nationella, grymt skönt. Resten av skoldagen tittade vi på film, fatta typ inget av den, handlade om andra världskriget gjorde den iaf. Sen var det bara spex timmen kvar, och den är ju så chill som den kan vara. Plugg och mysigt runt i mammas morgonrock är det jag har hunnit med sen jag kom hem, vilket jag kommer försätta med. Eller inte pluggningen, utan mysa runt i mammas morgonrock. Fast kom på nu att jag inte har tittat nått på matten och det är matte prov imorgon så lär väl gör det med då innan man kan sätta sig i soffan, för att sen lägga sig och somna där. Det är så skönt att sova lite i soffan på kvällen.

Att bilder på familjemedlemmar kan få en bra bra humör är väl underbart det?

WHY DO YOU HIDE THE REEL YOU?

Lite smått nöjd över mig själv, fick MVG på svenska nationella läsförståelse :))) Trodde jag inte om mig själv kan jag lova er, chockad när jag fick reda på det. Uppsatasen görs imorgon, kommer ju bli as jobbigt att sitta i 2h och 40 min. Men resten av dagen kommer bli kanon chill. Film efter nationella tills halv två och då är det bara spex timmen kvar, bra dag! Nu ska jag ta tag i pluggningen för idag och sen träna ikväll.


HAVE A LITTLE FAITH ON ME

Första svenska nationella idag och det gick rätt bra, tror jag... nej men jag svara på allt och hade tio min kvar sen så hann gå igenom frågorna rätt noga. Känns bra! Vart mycket film tittande idag i skolan, endast två jobblektioner eller ja tre med idrotten men den kan man ju inte räkna som en jobblektion. Pluggat och chillat är vad jag gjort idag, vilket jag kommer göra imorgon med. Mycket nu så det blir mycket plugg, men när jag är klar med denna vecka och allt går bra kommer jag vara nöjd över mig själv!! Go girl, som Vickan brukar säga ;) Hihi.


BESLUTSÅNGEST, JOBBIGT SATAN!!

Ni får gärna säga vad ni tycker :)

SALTA PASTILLER I MITT ♥



Har börjat med andra världskriget i skolan. Lite sådär smått intressant med Hitler, krig och dagen-d. Skulle helst vilja kalla denna vecka för: veckan-d!! Har så sjukt mycket. Två nationella, matte prov, engelska prov, fyisk läxförhör, inlämning av kemi uppsatsen, skriva låt till musiken, spanska läxa, börja plugga till hk provet som är till måndag nästa vecka. Är säkert något mer, men kommer inte på det nu. Inte för att det är så mycket att plugga till meeeen.... kommer ju vara död efter denna vecka. GE.MIG.HELG. känner jag liksom. Nej men återgå till pluggandet nu så jag hinner med nått mer innan träningspasset, hurthurt!


LIFE GOES ON, IT GETS SO HEAVY

Börjar tröttna på min design på bloggen, men har inte orken att fixa till det. Så det får se ut så här ett tag till, tråkigt men får väl stå ut.

Vart inte så jätte mycket sömn inatt. Somna halv fem och vakna vid halv tio, sååå är lite trött nu. Var ner med Malin på gymmet vid ett och körde ett konitions pass. Fyfan vad jobbigt det var men så skönt det var efteråt då. Lite matt sådär i hela kroppen. Måste ta och plugga lite idag, men frågan är ju om jag gör det. Det är ju kemi också, inte sådär jätte lockande. Men jaja... hungrig satan är jag. Kyckling, ris och currysås. Njutning!!

APPROPÅ INGENTING SÅG JAG EN RÄV PÅ VÄGEN HEM

Ja då kan man säga att denna helg är slut då. Börja börja längta efter nästa! Jag och ledighet, vi är liksom very tajta. Igår var jag i ishallen och gled runt på ett par skridskor, hihi det är ju så kul :)) Idag har det vart hockey. Våla förlora, inte bra inte! Gick till Linn efter maten och ja gjorde ingenting, kollade på melodifestivalen. Vilket jag tycker har spårat lite. Men måste ju säga att Loreens låt var riktig bra. Ungefär runt ett taget gick vi till Frilla där det var fest, eller ja fest kan man väl inte kalla det. Men trevligt var det och kul hade jag. Klockan är snart halv fem och jag måste verkligen ta och sova nu. Godnatt!


HÖGST UPP PÅ MIN ATT KÖPA LISTA TILL I VÅR


ROAR MIG MED ATT LEKA MED WEBBCAMERAN


VÄXEL HALLÅ HALLÅ HALLÅ, KOPPLA MIG TILL 22

Veckan bästa dag! En jobb lektion. Förmiddagen spenderade jag i sporthallen. Ägde sönder på att vara dommare, eller inte...? Men det va inte så noga, vem bryr sig om man gör lite fel och missar en hel massa när det är mellanstadiet man dömmer åt. Sista timmen gick åt att planera mer inför spexet. Hahah ja jisus. Kom fram till idag att jag suger mer än hårt på engelska. Gissade på allting på hörförståelsen, förstå så dåligt. Tänk om jag får IG i det. Tänker fan inte gå sommarskola, nejnejnej!!


Finfina bilder som sparades i min mobajl idag



DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER


GILLAR DET DÄR MED SKRIDSKOR RÄTT HÅRT

Hahah, har skrattat nu så tårarna rann. Förlåt Vickan men du ser så kul ut på videon när du ska åka baklänges, haaha. Onsdagar får mig på bra humör. Dagen går jätte fort, plus att den gick extra fort idag efter som jag försov mig och missa första lektionen, hihi ups. Skriller för sista gången på idrotten. Det är ju så jävla kul, det bästa med idrotten :)) Ligger för tillfället och hackar tänder, jätte kallt i mitt rum. Förstår inte hur det kan ha blivit så, skumt enligt mig. Ikväll blir det träning, men innan det plugga, plugga och äta nått annat än fläsk och löksås, för det är sååå vidrigt!! Rysningar i ryggraden när jag tänker på det.


RSS 2.0