IMORGON ÄR DET ONSDAG, SEN TORSDAG, SEN FREDAG OCH HEEELG!

Vill bara ha helg och den kan få vara förevigt. Trött på skolan (östervåla skola). Vill ha nytt, slippa kemi, fysik och alla blääääää ämnen. Är så skoltrött! Skulle ge vad som helst för ett långt, varmt och skönt sommarlov.

Är lite av en mästare på att gnälla när det kommer till skolan, speciellt på tisdagar. Den jobbigaste dagen och matte sista timmen gör mig tjurig och det håller i nästan hela dagen. Nästa vecka börjar nationella, första svenska och även andra svenska. Börjar nog grina om vi får kemi i no ämnet och fysik och biologi. Nej ska nog gå under så jag slipper detta. Nu kan jag inte gnälla mer känner jag, iaf för idag. Heheh. Kom nyss hem från kusin Sara som fyllde... 11? Har ju ingen koll jag, meeen inte så noga.


Den här bilden har underhålligt mig hela kvällen

...

Seg dag. Segt allt. Orka skola. Godnatt.

BEUNDRAR MÅNEN FRÅN MITT FÖNSTER

Jag är helt slut i kroppen. 60 min bara konition, aldrig varit så trött i hela mitt liv tror jag. Träningsverk har jag också. Det värker. Men jag ska inte gnälla. Måste ju komma i form till beach 2012. Vill man så ska man! Tog mig en powernap efter middagen. Lite smått skönt sådär. Skulle ha befunnit mig i biosalongen denna evening, men ingen av oss tjejer orkade sitta där i ungefär tre timmar, så vi sket it. Inte gör det mig nått eller, bara att ladda ner filmen om jag vill se den. Ska nog stäng in mig på rummet och kolla på en bra film. Filmen som visas i vardagsrummet sög rätt hårt.

SAKNAR SOMMAREN 2011

Guldvärda minnen med dom bästa!


LOOK AT ME MOM, I'M DRESSING LIKE A... BITCH

Mina fötter is seriöst isbitar, aldrig vart så kall om fossingarna.. eller jo men asså shit ingen känslen ju. Jätte ointressant kväll vart det. Först Ida, sen ishallen och nu är jag hemma. Men skrattat har jag iaf gjort i mängder. Nu ska jag titta på en film sen sova som en drottning och efter det vakna. Godnatt!

LIVET LEKER MED LEENDET PÅ LÄPPARNA

MIN ÄLSKLING FUNKAR IGEN!! :D Så nu kan jag andas och fortsätta med mitt liv. Allt finns kvar på mobilen, säkerhetskopior och jag hand i hand livet ut ♥♥♥ En sak är iaf säkert och det är att jag aldrig mer ska ha lösenkod!!!

Tränade med Malin imorse, hurthurt :) Känner hur träningsverken kommer komma krypande imorgon, men lätt värt alltså. Kommer nog inte säga så imorgon men ändå. Spenderade några fler timmar i sporthallen på eftermiddagen, bandytunering. Slutade med att Harbolaget tog hem det. Dom var värda vinsten tycker jag! Resten av kvällen är ännu inte bestämd. Vi tar det som det kommer så att säga, med andra ord: en lugn kväll ;)


LEDSEN, ARG, DEPRIMEARD, ALLT SAMTIDIGT

Min älskling ska in på lagning och jag kan ju inte mer än att vara ledsen. Alla mina bilder, alla gamla sms som finns kvar sen första dagen jag hade mobilen kommer försvinna. Faaaaan hela mitt liv är ju memoretat i den. Skulle fan kunna börja grina just nu, så tungt känns det! Sova nu kanske, blir upp tidigt imorgon och bränna kalorier.

HUVUDET HAR REDAN TAGIT HELG

Trög skoldag, det är ju i för sig alla. Men desto roligare kväll, hockey match och en jävla massa skratt. Det är så kul att reta Fanny. Hihi. Våla vann och det vart fight efter matchen. Linn satt och hoppades på att alla i båda lagen skulle hoppa i högen och slå på varnadra, gumman då! Fin slipade topparna idag så nu är mitt hår fritt från slitet :) Krypa ner under täcket är precis vad jag täcker göra nu. Goders natters!

DU OCH JAG UNDER TÄCKET, BABY



Börja med att jag var ute en kväll
Med en brud som jag träffat och som bjudit på date
Vi drack en flaska vitt, åt en bouillabaisse
Drack en liten drink, men vi hoppade dessert
För hon sa: ‘Nu vill jag ha dig, baby’
Jag sa: ‘Jag är här det är bara ta mig, baby’
Så vi hamna hemma hos henne
Plötsligt låg jag bakbunden naken i sängen
Hon sa: ‘Nu tar jag dig till himlen’
Ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Veckorna gått rätt så fort
Jag har fått fett mycket gjort
Men jag känner mig rätt äcklig
Jobbat från morgon till kväll
Längtar till kommande helg
Då jag får komma hem till dig
Vi kan ta vid där vi sluta förra veckan
Låt mig bara få ta en dusch
Sen gör vi det där som är uteslutet för de flesta
De dom tycker är överkurs
Men jag vill ha mer än en körlektion
Och jag, och jag tror faktiskt jag är redo
Så uppkörning är vad hon föreslog
Och jag, jag lägger inte in något veto


”Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby”

Ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För du vet vad jag vill ha, ha, ha
Så du får göra vad du vill med mig

Jag ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För du gillar det så bra, bra, bra
Så när du får göra vad du vill
(Nånting äckligt med dig)


”Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby”


Ska vi göra nånting äckligt, baby


”Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby”


ETT SÅNT HÄR ONÖDIGT INLÄGG

Hahah, läste mitt förra inlägg nyss och märkte att jag hade skrivit alltid fyra gånger. Hihi tokigt gjort av mig ;) Har inget intressant att berätta förutom att jag ska göra lite läxor medans jag väntar på att filmen jag laddar ner ska bli klar. Faaast det var ju inte heller intessant. Men jaja hörs då!

MAKE YOUR OWN HAPPINESS

Skolan var den segare än segast, sätt och glodde in i väggen alla lektioner. Orkade inte göra ett skit. Längtar bort från våla skola, kan tiden inte bara svischa iväg? Var ensam hemma när jag kom hem från skolan, alltid lika skönt med lugn och ro. Är ju inte alltid det när bror och far är hemma. Nyss hemkommen från ett träningspass med Malin, alltid lika skönt att bränna lite kalorier och det känns alltid lika bra efteråt. Ska ta mig en dusch snart och hoppa i säng sen.

VÅGA TA RISKERNA

Helgen höjdpunkt: bio!! Kan ni tänka er vilken tråkig helg det har varit? Känns inte rätt att gå till skolan imorgon eftersom jag inte har gjort ett skit denna helg. Tror att det aldrig har varit så mycket folk som det var på bion, fullsatt? Bion hette iaf Hamilton. Långtråkig men bra. Men jaja.... Trött som en gås såååå tar och lägger mig och slår på en film :)

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om TAKE A DEEP BREATH AND SAY THAT YOU LIKE HER:
Vart ska du åka? Och med vem? :)

Svar: Jag ska åka till Turiket med min familj och vänner till oss :)

TAKE A DEEP BREATH AND SAY THAT YOU LIKE HER

Ååååå vad jag längtar till utlandsresan i sommar. Orkar inte vänta i ett halv år........ Vill åka nu, nu, nu!!

Vandrade för ett tag sen hem från Ida, i snöstromen. Suck. Varför kommer snön nu för? Den skulle ju ha kommit till jul stannat till nyår och börjat smälta nu..... less jag blir. Heehe. Sisådär jätte chill dag och kväll har det varit. Firade Mille i efterskott på dagen. Tänk vad tiden går fort, han var ju nyss en lite bebis. Åkte hem, laga mat, åt, gick till Ida. Där har jag typ stannat hela kvällen. Gick ut ett tag men det var ju så jäklans kallt så vi vandra tillbaka dit. Nu ska jag titta på The Vampire Diaries och försöka att inte somna så fort jag lägger ner huvudet på kudden.


SÅ HA DET BRA, VI HÖRS, VI SES, I DINA DRÖMMAR


Tröjan du hatar - Norlie & KKV

WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER

Helg, göttans så underbart!! Kan ju inte vara mer än glad idag eftersom biologi skiten är över. Aldrig vart så stressad i hela mitt liv. Två uppsater, 70 min. Fyfan! Svullade i mig en kebabtallrik med flickorna vid fem snåret, inte hela dock, typ spy färdig efter halva. Åh vad jag kände mig tjock då. Hela kvällen har spenderats i ishallen. Först a-lagets match. Otur med förlust. Sen en hel kväll kvar i ishallen ända skillnaden idag var att vi tjejer också åkte. Kul till en början, men sen fick jag ont i fötterna...... Men jaja godnatt då :)

AGRITIONER SÅ HÄR PÅ DAGEN

Blir tokig!! Nästan så jag börjar grina för jag är så trött på biologihelvetet, nöter och nöter men inget vill stanna kvar i huvudet. Buhuuu! Imorgon kommer ungefär vara bästa dagen i mitt liv, skriver uppsatserna och blir av med det. Jag bara känner hur underbart det kommer att kännas!! Nu har det börjas skrivas ner spex ideér på papper och första "lektionen" var idag. Det ni!


BARBRA STREISAND


¨
Hahah! Kan ju säga att idrotten innehöll en hel den skratt


Kom på idag hur jävla underbart kul det är att åka skridskor, har en del skills kvar. Okej överstegen bakåt sätt inte som de skulle. Lär nog åka fler gånger på året än dom i skolan så jag lär mig sånna igen ;) Onsdagar är en av dom sköna skoldagarna. Eller ja inte de två första lektionerna men sen rullar det på, fort så inutahelvete. Hihih. Har undvikit all plugga jag har från att jag kom hem från skolan, kan nog inte undvika det så länge till. Fuck.orkar.inte.

CAN'T YOU SEE WHAT I SEE? A LOSER...

Fy vilken jobbig dag, trött som satan. Fast dagen blev genast bättre när jag fick veta att jag hade hk ist för träslöjd. Blev ett bättre slut på dagen! Väl hemma satt jag mig och fixa med det sista på biologiuppsatserna, nu är det bara att lära in dom. Ikväll ska jag ta mig ett träningspass, kämpa på bah! Heheh...

Vad hände med salt på vägarna, skit halt ute!! Tur att man har ganska bra balans på is så man slipper att drutta på rumpan, hahah!

HAR SKA DET VARA EN BRA RUBRIK, MEN HJÄRNAN KOMMER INTE PÅ NÅN

Aj, har så jävla ont i mina fötter. Aldrig mer dansa en hel kväll i kilklackar, fuck vad ont det gör! Men annars hade jag jävligt kul igår med gamla vänner och nya :) Kvällen avslutades på pellans, efterlängtat som fan. Hem till våla i party bilen, hahah! Kommer iaf vara en kväll man sent glömmer :)






TAGGARÅÅÅÅÅ!!

Befinner mig i Vickans hus och taggar till, till folkan :))))) Hörs på dansgolvet bitches!

WHEN BOYS...





WE HEART IT


LOVE IS SO MUCH MORE THAN JUST FALL FOR A GUY

Jesus amalia vad jag var trött imorse, och dom två första lektionerna. Antar att morgondagen kommer vara en pina av trötthet. Men ändå några skutt av glädje eftersom det är helg imorgon, även sovmorgon för den delen :)) Läxorna packas på och alla till torsdag känns det som. Gick igen svenska nationella idag, eller inte hela men en liten bit. Fy alltså, snart börjas det. Nerverna smyger sig på. Blir en seriös spanska nu sista terminen, våran chill lärare som man inte behövde göra nått för och fick svaren till proven har fått sparken/slutat. Hahah vilken virrig kvinna, men så skön ändå.

Mina vackra vänner får stå för bilderna idag :)

TE HAR FÖR MIG BLIVIT SOM EN DROG




Galet trött jag var i imorse, kill me liksom kände jag när klockan ringde. Dog ännu lite mer när jag kom på att vi hade fysik/kemi första timmen. Men annars har dagen rullat på rätt bra, två nya lärare. Tror nog att våran kull har slått rekord med nya lärare, gälet många. Klar med biologin, ändå som är kvar är att lära in uppsatserna och skriva ner 50 stödord, rätt nice då. Gick med Fanny och Linn hem till Fanny efter skolan och hade memories/deep talk. Vilken männsika jag har varit, tack och lov för att jag har mognat. Vilken ego mening, men jaja. Två dagar kvar till helg och då väntas festligheter, fiiiiint de!

BACK TO HELL, LIKSOM.

Äntligen har jag fått klart biologi skiten.. suttit från ungefär tolv till nu med några få pauser, shit. Imorgon är det back to school. Vill inte, orkar inte, skoltrött! Men som tur är så är det bara tre ynka dagar och sen helg. Men då kommer man vända tillbaka på det man försökt vänt på nu sista veckan, men inte gör det nått eller. Har inte rört mig på hela lovet, sååå så här sista dagen tycker jag att det är läge att börja.


JOBBIGT

Klockan är ställd på halv åtta, kommer aldrig orka upp men värt ett försök. Aja godnatt!

DON'T TELL ME LOVE IS SOMETHING YOU WON'T TRY AGAIN

Sitter på bussen på väg till stan och lyssna på när Ida och Vickan babblar högt och fort. Lyssnar på musik men hör dom ungefär som vanligt, hahah ja mina tanter det! Fanny och Linn kände för att vara tråkiga och stanna hemma, men inte gör det mig nått heller. Hungrig som fan är jag, hann liksom inte käka frukost. Men får väl skulle mig själv när man duschar lite för länge ;)


TWITTER

Ibland är det kul att följa strömmen, har nämligen skaffat mig twitter :)

Blev en hemma kväll hos Vickan ikväll igen, men nu bara jag och Vickan. Bestämde oss för att gå från ishallen efter att ha fått vatten över typ hela sig. Svulla i oss en halv kladdkaka och titta på film + skratt och skratt. Inget slår Vickan och Jenny humor, hahah! Lägga huvudet på kudden och sova i några timmar låter verkligen lockande, så så får det bli. Puss!

HAAHA, VILKEN KRATTA JAG ÄR PÅ ATT STAVA!!

Levelerar ist för levererar, haaha pinsamt dåligt ;) Kvällen till ära har jag befunnit mig i Vickan hus med co. Tjejmiddag stod nämligen på menyn. Det är väl ändå för mysigt det? Mat, spel, efterrätt, prat, skratt och eldning i kamin. Nog för att mina kläder och hår lukar rök nu, men inte gör det nåt eller. Resten av dagen har varit rätt ovärd, eller ja väldigt ovärd. Ska nog slå på en bra film och somna som en drottning till den :)


FUCKING STOLT SVERIGE BO!!

JVM GULD!!! ♥
Somnar med ett leende på läpparna. Puss och Godnatt!

YOUR TRUE COLOR, TRUE COLORS ARE BEAUTIFUL



Plugga på ett lov är verkligen inte höjdare!! Har iaf skrivit klart om växthuseffekten och nu är det bara försurning kvar... jobbigt! Igår satt vi hemma hos Ida och käka ananas, gott till en början. Men sen dog jag nästan för att min tunga sved så förjävligt. Sa igår aldrig mer ananas, men det kommer ju inte hålla länge det. Vandra ut till killarna senare och flumma som vanligt. Inatt är det final i JVM, Svergie - Ryssland och ni kan räkna med att jag sitter som klister framför tv:n.

* * *

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, både bra, dåliga, roliga och pinsamma saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror faktiskt inte att jag hade några, och om jag hade det så har jag definitivt brutit dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men som stod mina vänner nära. 
5. Vilka länder besökte du?
Egypten i en veckan, Tallin en dag.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Ja, det finns säkert mycket.
7. Vad var din största framgång 2011?
Vet inte, kanske att göra det bästa av situationen även om det var att bli arg eller ledsen.
9. Största misstaget?
Allt skit snack om nära vänner.
10. Bästa köpet?
Lätt val, min iphone.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder skulle jag nog säga, men godsaker kommer nära därpå.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja finns så otroligt mycket som har gjort mig glad under detta år. Men framför allt alla stunder med vänner och familjen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Avicii's låtar, Vill du ligga med mig då, What are worlds och många mer.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och lär jag säga, alla vi har ju våra stunder?
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Spenderat mer tid med min familj.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lagt enerig på andras problem.
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mormor sen hemma hos farmor.
19. Bästa boken du läste i år?
Jag läser nästan ingenting, men tror att det lär bli 14 år till salu
20. Vad gjorde du på din födelsedag?
Folk kom hit på dagen och gratta mig, va med familjen och åt hos catta och fredde och sen vandra jag hem hit och spendera hela kvällen med mina tjejer.
21. Vad fick dig att må bra?
Alla sena kvällen med vännerna.
22. Vem saknade du?
Farfar för det mesta.

DU GAMLA DU FRIA

Haaha, ja nu kan jag andas igen. Sverige i final!! Dog nästan lite av nervositet när det stod 1 - 2 och under förlängningen och straffarna. Fick även med mig mina tanter och se matchen. Nu har jag lagt mig i soffan med täcke och kudde och inväntar nästa semifinal, Canada - Ryssland. Men om jag håller mig vaken är ju en annan femma. Ja men vi säger väl godnatt med de här då :)


I'M NOT A GIRL, NOT YET A WOMEN

Jag måste verkligen börja vända tillbaka på dygnet nu, annars kommer jag vara sten död dom tre första skoldagarna. Apropå skolan så måste jag börja med biologin, orkar inte sitta och stress göra det de sista dagarna på lovet. Igår var en lika slapp och ovärd dag som i söndags. Jag gör ingentingg på dagarna, förutom att sitta vid datorn, titta på film och gå till Fanny och sova i hennes soffa, heehe! Nu på morgon har jag legat och grinat för mig själv till Dear John. Den är ju så fin filmen och sorlig, hihi. Hungrig som fan är jag, så ska nog ta mig nått att äta innan jag gör mig ordning.


2012

Lär väl börja med att säga Gott Nytt År! Nyårsafton blev en rolig och minnesfull sådan. Börja med mat hos Catta och Fredde, vidare till Fanny, sen Martin, sen Viktor, Lunda vid tolvslaget och tillbaka till Viktor. I säng kom jag vid kvart i sex med Fanny och Linn brövid mig ;) Första dagen på året är gjord och det har vart en tröttsam dag. Bara chillat med mina flickor och spenderat lite tid i ishallen med våra pojkar. Tror nog att ögonen har fått nog för idag och vill vila, likaså jag. Godnatt!

Bilder från nyårsafton







RSS 2.0