16:22

Jag är så jävla trött och arg på mina ben och fötter nu, kan ju inte springa på nått underlag alls typ. Bara i spåret typ, men kul och nöta tre varv varje gång. Då dör jag ju av tråkhet. Gick och halta på hugglerakan, folk måste ju ha gravart sönder åt mig. Jag vet att jag skulle ha gjort det om jag såg det. Nej men seriöst om mina ben hade haft hals så skulle jag ha strypit dom när jag gick där. Förövrigt så sov jag typ ganska mycket på soffan igår och va ute och gick med mor och far. Idag vet ja ju inte riktigt vad som ska hända. Blir väl typ film hos någon. Nej men jag lär duscha nu, om jag ska hinna bli klar innan kvällen.

KÄRLEK OCH HAT GÅR ALLTID HAND I HAND

Händelserik eftermiddag igår. Men prat och tårar lörser allt ♥ Det blev idol tittande hos Vickan igår och sen vidare till André för att titta på Paranormal Activity. Även fast jag sov en kvart av filmen och det var andra gången jag såg den så är den så jävla vidrig. Blir förmodligen andra filmen idag, men jag vet inte riktigt. Måste ju se den innan onsdag, ryktas om att vi ska se trean på bio då, eller ja vi ska det. Men vette fan om jag vågar. Kommer säkert banga på tisdag, hahah!. Hockey vid tre och middag hos farmor för kusinen min är på besök :) Så det kommer att blir en mycket bra start på lovet.

Suddig den blev, men det gör ju inget.


NYTT, FAST ÄNDÅ INTE

Nu har jag gjort en ny design, som ser likadan ut. Hihi, men tyckte om den här så, så blev det. Men om menyn åker ner efter varje inlägg (som den gjorde) så bilr jag arg. Chill skoldag idag måste jag säga! Fruktsallad och glass på spanskan, inte illa det inte :) Spanskan har vart väldigt nice hela veckan. Har praktiskt taget inte gjort ett skit. Översatt lite text på google translate och skrivit ner på ett papper. Imorgon är det matte prov, känns som om det kommer att gå herke ungefär då. Men jag ska fan få VG!! Sen är det LOV! Ghaaaaaa vad skönt, längtar som en get på en grekisk äng :))) Nej men måste plugga lite matte innan maten, för sen ska jag till Vickan och kika film, pöss på det!




* * *

Just nu är jag så jävla arg på den här designen så jag tänker inte ens göra något åt det är! det får se ut så här tills jag blir klar det den andra.


SOMMAREN 2011 I BIDLER - JUNI #2

Fannys födelsedag 3 Juni - del 2









DESSA RUBRIKER...

Trött och jobbig skoldag, men hk:n var den roligaste på länge. Tårarna rann för jag skratt så mycket, hahah! Jag och Ida sprang efter skolan. Först ett varv i spåret och sen va den meningen att vi skulle springa intervall nästa varv, men sån kondition har jag nästan ingenting av. Orkade ungefär ett halvt varv sen joggade jag resten, uscha vad jobbigt det var! Men måste få upp intervall konditionen så jag blir bättre på bi-testet i skolan. Duscha och plugga står på schemat och sen slapp på soffaannn, göööööött de!


NYTT, NYTT, NYTT!

Smuttigt med lite nytt! Ni anar inte hur många gånger jag har velat kasta datorn i golvet och skita i de. Bökigt det där med kodmallar. Men nu är det klart och jag har gjort allt själv. Lite smått stålt över mig själv, hihi! Om det inte har ändrats kan ni trycka på F5, men det visste säkert alla redan ;)

Före

Efter


VAD JAG TYCKER/TÄNKER OM FACEBOOK

Jag är inne på facebook flera gånger om dagen. Så fort jag inte har någonting att göra så går jag in på facebook på dator eller mobilen. Nästan så att det är beroende framkallande, eller ja det är det... Det jag tycker är roligt med det är bilder folk lägger upp, eller skriver något inlägg ibland, själv skriver jag nästan aldrig något. Men att skriva flera inlägg om dagen om sina "problem" det är bara irriterande. Vem bryr sig om en har bråkat med en vän, eller vad någon har för problem. Det kan man ta med sina nära ist tycker jag. Det är inte så att jag hatar de som gör det, utan att se inläggen ploppa upp varannan timme, till slut blir det för mycket och man blir irriterad. Anledning tror jag är att man vill ha uppmärksamhet, och det är inget fel på det. Men då kan man ju uttrycka det på ett annat sätt tycker jag än att skriva nånting som den tror att nu kommer alla tycka synd om mig. Det är de nära som tycker synd om er och inga andra.


VAD JAG TYCKER/TÄNKER OM...

Tänkte att jag skulle börja med en ny grej här på bloggen, så att den blir lite roligare. Lite då och då så kommer jag skriva "Vad jag tycker/tänker om..." Lite mer personilgt blir det och mer roligt för er att läsa min blogg kanske tänkte jag. Håll ögonen öppna för snart kanske första inlägget om det kommer :)


GRATTIS ANDRÉ!

Har hurtat runt upplanda med Ida och Vickan nu på eftermiddagen, med mina nya hurtskor. Men ajaj, vad jag blev bortdomnad i mina fötter. Lärde stanna och ta ur mina ilägg och ruska ner blodet. Kände verkligen inga av mina tår. Men jaja, sånt får man räkna med när man inte har vant sig vid skorna. Har börjat skriva önskelista till jul. Så mycket längtar jag dit, guuuud så mysigt liksom! Duschen kallar och rummet måste göras ordning. Så lär börja med det om jag ska hinna med allt innan kvällen.


JAG OCH MILLE ROAR OSS MED KAMERAN




Bjuder på alla eftersom Mille är kanon söt!


GYMNASIEVALET NÄRMAR SIG MED STORA STEG

Imorgon ska vi på gymnasiemässa med skolan, blir även kvar i staden med flicksen för lite shoppning. Slutar sisådär elva, så de är ju rätt nice de! Gymnasivalet är ju lite skrämmande eftersom de gäller att man väljer rätt, men jag har iaf kommit fram till vad jag ska söka, hoppas bara att jag håller kvar vid det nu. Vilket jag tror att jag kommer :)

Vallen i lördags sög bajskorv!!!!!! Jätte lite folk, ingen dansa och tidig hemgång eftersom att de var bara blää, men de va iaf två kära vänner som fick mig att skratta. Ont i fötterna fick jag oxå, hehe! Negativt, jag vet. I Söndags tog jag inte av mig pyjamasen och sov ungefär till tre. Men de behövdes verkligen, praoen tog kol på min sömn. Annars nu av veckan så har vi tjejer bevistat att vi är bättre än killarna i klassen på både killerboll och kung, hiho tjuriga blev dom oxå. Att dom inte bara kan erkänna att vi tjejer är bättre och smartare. Bio blir det ikväll, Svensson Svensson. Hahah hoppas att de är lika rolig som den första, för den kan jag skratta sönder till, iaf när han cyklar genom häcken, hahah! Känner att de blev lite långt nu, så vi sätter punkt här nu dååååååååååå, puss på lillfingret!



EN BLOMMA I AFRIKAS ÖKEN

Tittade nyss på Desert Flower, hemsk film! Kvällen igår bjöds inte på mycket. Idol hos Fanny och sen gick vi till Herman och bara satt där och garva ;) hahah! Idag ska jag på bandy och sen på hockey. Och ikväll varndras det upp till vallen för nån fotbolls grej som Martin bjöd med oss tjejer till. Duschen väntar på mig, fast den får vänta ett tag till för jag orkar inte ta mig upp ur min varma säng ännu. Men jaja.... hörs då!


REGRETS AND MISTAKES, THEY'RE MEMORIES MADE

Då var proveckan över och måndag är de back to school, tråkigt men sant. Idag målade vi och sen åkte vi och tjocka oss på donken. Var hemma vid typ halv elva. Chill dag, jag vet!! Hjälpte pappa att städa när vi kom hem, hela huset, inte illa va? Har målat naglarna gråa och slappat framför televisionen sen dess och nu håller jag på att ladda ner The Switch och efter den är klar ska jag ladda ner Desert Flower. Så då har jag två filmer att titta på när jag har tråkigt. Ikväll blir de idol oss Fanny. Slapp kväll, men väldigt behövligt. Har aldrig varit så trött som jag varit den här veckan. Men Fannsan gumman är sjuk så jag hoppas att jag inte nyser eller hostar mig i ansiktet så jag blir sjuk. Pussssss då!



DU KÄRE LILLE SNICKEBO', NU KOMMER JAG IGEN

Mobiler försvinner här och var.. dock inte min. Men att man aldrig får ha saker i fred! Även fast det inte är min som försvinner så blir man ju irriterad. Iaf när det är andra gången det händer på typ två månader!

Aja.. Tredje praodag har gått väldigt fort. Idag var vi i Märsta och fogade och sen åkte vi till Björklinge och spackla. Har sovit en jäkla massa idag oxå. Tar på krafterna att gå upp kvart i sex typ varenda morgon. Kanske ska ta och göra lite biologi, fast jag orkar inte men jag måste. Nej men jag är kissnödig så hörs då!


PRAODAG ETT

Första prao dagen idag med pappa, känner mig så stor med arbetarbyxor. Men af.. uppstigning blev det vid kvart i sex, så ögonen börjar bli trötta. Gjorde inte så mycket, eller jo de gjorde jag. Jag fick skära plattor när pappa behövde de, hämta saker, sätta några plattor och dricka saft, heheh! Annars idag har jag bara kikat Life as we know it och When in Rome. Höll seriöst på att garva på mig ett tag på båda filmerna :) Om man ska ta och hoppa in i duschen och sen sova. Godnatt!


SOMMAREN 2011 I BILDER - JUNI

Fannys födelsedag 3 Juni





MAMA I'M IN LOVE WIHT A CRIMINAL

Blir tokig, de går inte att ladda upp bilder! skulle inte förvåna mig om internet hoppar ur snart. Men livet går ju vidare ändå så att säga. Sprang bip-testet idag i på idrotten, de gick bättre än förra året, men jag vet att jag kan bättre. Nu ska jag ta tag i so provet eller så får de vänta till senare, för jag är film sugen, och jag tycker att de låter bättre än att plugga. Så, så får det bli. Hare gottigt då!


ÄR MAGEN GLAD SÅ ÄR MÄNNISKAN GLAD

Hallåja! Har suttit nästan hela kvällen och fixat med en ny design, så nu är de typ bara en header som fattas men när jag orkar knäppa den är ju en helt annan femma. Skulle ha ut och skrungit idag men insåg att jag inte ville riskera att lamporna i spåret skulle släckas när jag typ va mitt i så jag ska från och med nu springa efter skolan. Har fått reda på två prov sen jag skrev senast. I fysik va jag bara en poäng från MVG, irriterande! Sen spanskan så fick jag VG. Har även gjort andra delen av eng provet, förra veckan, och de gick ganska så bra. Skrev på allt men om de är rätt vet jag icke. Helgen gick fort, nästan för fort. Hade de iaf jätte kul, tänk att de kan finnas så mycket skratt i kroppar som min och mina vänners. Singstar sjöngs och musiken dunkades, livet de ju. Nej men seriöst, fan va jag sjunger fult! Aja.. ska nog göra mig en smoothie nu, gött de! Hare.


RSS 2.0