NÄSTA: SÖDERFORS!

Nu har jag varit dåligt på att blogga, men nu har de vart finare väder så jag har ingen lust att sitta vid datorn........ Sen har de ju inte hänt nått roligt heller. Om ett tag bär de av till Söderfors med flickorna :))) och där stannar vi tills på tisdag. Imorgon kommer även killarna dit, gudars på myyys detta kommer att bli!! Så de kommer nog inte bli nån bloggning förns på tisdag, kanske nått mobil inlägg... men bara kanske. Nej nu ska vi handla, sen far vi. Ni får ha de kanon bra tills tisdag hörrni. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


KONSTEN ATT ROA SIG


TUMMEN UPP FÖR BADVÄDER

Nu bajkar jag till Fanny och plaskar i poolen :)))))))))))))))))

EGOOOOO

Sova på soffan är väl bra skönt de! De är de jag har gjort på dan och tränat med Anette, boxning och styrka, fy bublan vad de kommer att kännas i min kropp imorgon, men vem bryr sig om de om 100 år. Nu på kvällen så har vi tjejer plockat hallon och körsbär som vi har smaskat på, sen hamna vi på Agges altan. Nu ska jag vänta på att filmen jag laddar ner ska bli klar, sen ska jag kolla på den och sova. PUSSSSS!



TJEJMIDDAGEN 26 JULI


MEN GUD SÅ GOTT!

Dagen min har jag spenderat med Ida och på senheten va Fanny med. Så vi satt hemma hos Fanny hela kvällen och snacka skit. Ida och jag fick nå garv attack, som höll i sig i typ jätte länge. Tänk va kul man kan ha med en spegel och en kamera, hahah! Sen har vi ätit ananas, melon och banan doppat i choklad, gaaaaaaa va gott de va! Nu ska jag sätta på en bra film och förmodligen så somnar jag väl snart. GODNATT!






JUST IDAG ÄR JAG STARK

Här har de vart tyst ett tag, inte bra de inte! Men iaf i Måndags så var jag i Sthlm hela dagen. Fick med min hem ett par jeans, två tröjer och lite till. Men visar bilder på de när kamran kommer hem från Ida. Efter att ha ätit på typ världens godaste resturang så gick vi på Hammarby - Assyriska. De vart 0 - 0, bajen kunde väl ha klämt in ett mål, av alla sina chanser. Aja.. igår hade vi tjejer tjejmiddag hos Ida. Sen åkte vi till ön, men de sög ju totalt de! Nej men nu ska jag fortsätta att göra ingenting. HEJSVEJS!



I FOREVER KEEPING MY ANGEL CLOSE

Ny duschad och fräsch är jag nu, de känns ju en aning bra de! Linnans födelsedag var de igår, så vid halv nio drog vi dit och åt tårta. Appråpå tårta, Linns mormor gör dom godaste tårterna i världen!! Senare på kvällen på åkte vi till ille och ja hahah, blev avsläppta lite fel. Men de är sånt man får räkna med ibland. Men lite typiskt att de ska börja regna när vi står på vägen och inte vet vart vi ska, hahah komiskt! Hemma var jag nog vid halv tre eller senare. Har ingen aning om vad som skas hittas på idag, men en sak vet jag och de är att de blir en tidig kväll för mig eftersom jag ska upp typ kvart i sju, tungt!! Men skit i de, ska man på Bajen match så ska man! :))

GRATTIS GUMMAN ♥


HAHAH, HÄR VA DE DUBBELHAKOR!!

Hejhej hallå! Sitter hemma hos Ida just nu och snart ska vi åka till 24 timmars och umgås med folk och skratta åt roliga fotbollsspelare, heheh! Innan jag tog mig hit så gjorde jag iprincip ingenting, kollade på Änglagård - Tredje gången gillt. Är hes uta helvete, men snorigheten har släppt lite men inte mycket inte. Jävla förskylning!!! Nu ska jag prata skit med Fanny medans vi väntar på att Ida har ätit klart. KYSSEN!

En gammal bild på mig och Ida


BILDER SEN SKUTSKÄR OCH SOMMARKVÄLL

Farmor och Tomas
Jag och Pappa
Jag
Pappa och Lovisa
Mamma och Pappa
Pappa
Pappa och Tomas
Pappa
Lovisa och Elin
Insåg nu att pappa nästan är med på alla kort, men inte gör de nått eller!

HAPPY THOUGHTS!

Känns som om man inte är hemma så mycket så här tids på lovet. Har befunnit mig i Skutskär i två dagar men är nu hemma, borta bra men hemma bäst! Igår så tog jag, Elin och Lovisa bussen till Gävle för att gå på sommar kväll, va väl inte så där jätte roligt, men ändå.. ;) Annars så har vi bara mysigt runt. Nu känner jag att de lukar grillat och jag hoppas att maten är ready snart för min mage börjar kurra och så hoppas jag att min bror kommer hem snart så vi kan äta, om han inte redan är hemma, jag har ju ingen koll jag.. hahah! Ikväll vankas de filmmaraton hos Vickan med bara tjejerna, hur najs är inte de liksom? Bilderna får ni en annan gång, har ingen ork att ladda upp dom nu.


DESSA RUBRIKER...

Hej på er! Förskylningen sitter i och är en aning snorigare idag. Huvudvärken har gått ner lite och halsonten med. Men skulle inte förvåna mig om de kommer igen ikväll, för så var de igår. Blir ingen ön för mig ikväll, eller ingen av oss åker dit. Så vi får se vad som hittas på ikväll. Jag kanske blir hemma ikväll igen eftersom jag åker till Skutskär imorgon med mamma och pappa och hälsar på Tomas, Susann och Lovisa :)) Och jag vill ju inte va sämre till de liksom. Men nu ropar mamma att de är mat så vi hörs latero!

En cjutig gumman jag hitta utanför en affär i Tallinn


YOU READ MY EYES JUST LIKE YOUR DIARY

Tältningen va nog inte de bästa för min förskylning, den är ännu värre nu. Men vad jag gör inte för mina fina vänner :) Skoj va de iaf och de behövs göras om, dock kanske inte denna sommar.. ;) heheh!! Har precis städat klart mitt rum och nu ska jag sova, känns som de behövs. Blir troligtvis en hemma kväll ikväll, men vi får se vad som hittas på. PUSSSSSSSS PÅ ER!

Två bilder sen igår. Har använt lilla kameran, så de är inte den bästa kvaliten. Men vem bryr sig.



SÖÖÖÖÖTNOS!

Ja då var man hemma igen, eller jag va hemma igår mitt på dagen men jag hade inte orken att blogga då för jag ville träffa mina underbarlingar till vänner. Båtresan till Tallinn och hem va mer än okej. Ganska så jätte roligt hade vi, men dock inte på nätterna, fy fan va de skaka i hytten.. Själva staden Tallinn va väl kanske inget för mig, men de kanske va för att de va lite dåligt väder. Va inte speciellt sugen på att ta kort heller, så de vart ju inte så jätte många kort. Kvällen igår spenderades på lunda framför en eld, gud så mysigt de va!! Tog mig ut och sprang för ett tag sen. Aldrig mer långt uppehåll, fy faaaaan va segt de gick!!!!! Ikväll vankas de sovning i tält med allihopa, och de är ju inte mer än rätt de! (Y) Duschen kallar på mig. PUSSPUSS!



TALLINN

Helllllu! Idag ska jag bosätta mig på en båt i tre dagar med familjen Eriksson. Vi ska nämligen till Tallinn och ha de oerhört mysigt och roligt. Igår ikväll hamnade jag på Martins altan och va där hela ikvällen lång, va hemma vid två skulle jag tro. Jag och Ida hade ganska så jätte roligt, som vanligt då! Nej men nu ska jag plocka ihop de sista och vid kvart över eller tjugo över går vi till busstationen och vid halv ett går bussen. Sitter vid mamma och pappas dator så de blir tyvärr ett bildlöst inlägg. Vi hörs om tre dagar med massor av bilder! :))


HÄNG I TRÄDET

Hejsan! Seg dag idag, har verkligen inte gjort ett piss, bara degat. Lika igår, de vart en hamma kväll för mig. Två filmer och somna tidigt, behövligt känner jag. För ikväll är de ön och kommer säkert inte i säng för tre nånting. Ska väl snart ta mig en dusch och börja göra mig ordning, men de får vänta ett tag. Blir häng här hemma innan vi går fram till bussen som tar oss till ön.
Skön bild på hela gänget!


TVÅ LINNEN RIKARE MEN 230 KRONER FATTIGARE

Hej på er! Gick upp vid tio idag och for iväg till staden vid halv tolv med familjen. Två linnen fick jag med mig hem och lite saker till rummet. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, håller på att ladda ner en film så jag ska väl kolla på den när den är klar. Senare tror jag att jag ska va med min vänner, men vi får se om jag orkar ta mig ut, kanske blir en hemma kväll ist. Men jaja vi hörs senare, eller imorgon. HAJDÅ!






9 JULI I BILDER #2

Linn
André
Albin
Marcus
André och Albin
Robin, Jim och August
Marcus, Albin och Ida
En bunt med godingar
Jim
August

MY HEART BELONGS TO YOU

Kvällen igår bjöd på nästan allt, alla humör oxå. Hade de iaf jätte trevligt och för de mesta roligt. Har ont i mina käkar och jag vet inte vad jag har gjort, har inge minne av att jag har gjort illa mig där, kan ju va så att jag kanske skratta för mycket, men jag vet inte. Om ett tag tar jag mig och bajkar till Ida och ikväll blir de nog filmtittning och kanske en tidig kväll oxå. Just de nu är iaf biljetter till Hammarby - Assyriska beställda, yeiiiiii! Nej men nu ska jag sätta fart så jag kommer till Ida innan kvällen ;)

9 JULI I BILDER

August
Fanny
Albin och Linn
Robin och André
Fanny och Linn
Jim
Vickan
Vattenpipan
Fanny
Har mer bilder men orkar inte lägga upp mer bilder just nu, så dom kommer väl upp senare idag eller imorgon :)

PAAAARTY!!

Ja då var de lördag och Party på Skogsvallen!! Inte för att jag är så där super taggad, men de kommer säkert senare när vi är hos Agge :) Kvällen igår spenderades på altan hemma hos Agge, killarna rökte vattenpipa som vanligt, killarna tyckte att vi va jätte tråkiga och tjuriga, man kan ju inte va glad jämt? ;) Jag och Ida tog ett varv på våla på sen heten med Marcus, Albin och Robin och pratade vätt med dom. Men jaja.. nu sitter jag och målar mina naglar röda och lyssnar på lite music. PUSSSSS PÅ KINDEN!

En oerhört vackert bild på mig, Marcus och Jim sen midsommar


JORDGUBBAR I MITT ♥

Har inte gjort ett piss idag, eller jo har vart med Linn ett tag. Men vi gjorde inte så mycket, åt lite tårta sen igår, snacka skit och kolla på oth. Nu är hon dock hemma och jag ska ta och äta snart sen ska jag ta mig till ida. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :) Imårn är de vallen, är inte ett dugg taggad, med de kommer väl de.. hoppas jag!! Blir iaf grillning och chillning hos Agge först. KYSSSS!



ANJENÄMT!

Åhhh, vilken irriterande kväll, skönt att den är över!!!!!!! Hade iaf trevligt när jag och Ida satt vid fokus. Vi satt och garva åt anjenämt, vilket vi typ har gjort i en veckan men de är fortfarande lika kul, hahah! Nu ska jag fortsätta kolla på A Officer and a Gentelman.
GODNATT!

Missen min ♥


MOBILBLOGGNING

Hellu! Testar att mobilblogga lite, går ju bra än så länge iaf :) Är just nu vid Fannys pool, men skippar att bada idag så jag har parkerat mig i skuggan med Ida brövid mig. Gick upp tidigt idag för att klippa gräset men jag fick inte igång gräsklipparen, hahahah så dålig jag är! men ska klippa gräset efter maten innan alla gäster kommer. Nej men nu ska jag försätta att sitta i skuggan och glo på dom som badar ;)

ETT STORT GRATTIS TILL MOR MIN ♥


YOU SAY THEM OUT LOUD, THOSE WORDS

Hejhej! Denna dag har jag varit vid Fannys pool med boysen hela dagen, eller inte hela för jag oljade innan jag åkte dit och sen har vi spelat vollyboll, börjar bli gå lite bättre, om vi spelar några gånger till så kommer men ju sluta som proffs, eller inte........ Är iaf klar med oljningen nu, så snart är jag 2000 kr rikare, mmmmm vad de känns bra!! Nu ska jag förflytta mig in till badrummet och borta håret sen ska jag sätta på mig andra kläder oxå. Men efter de ska jag åka nånstans, vet inte riktigt vart mina flicks är, men ikvälll sitter vi fast spikade framför en film hemma hos Vickan, vilken vet jag inte. Nej men nu ska jag sätta fart här.
HEJDÅ!

Jag och mina godningar till flickor



DÅ PROVAR MAN DE HÄR IGEN DÅ

Helluuu! Har insett vad tråkigt de är vi datorn när man inte har blogg, så provar väl de här igen. Har inte fått ordning på allt än, men ska försöka fixa de så snart som möjligt. Kvällen min har bestått av film tittning hos André med alla (nästan alla iaf) mina godningar till vänner. Ryktas om fint väder imorgon, så förhoppningsvis blir de väl bad hos Fanny eller Linn! Nej men om jag ska försöka att förstå mig på alla koder igen och få lite mer ordning. Pussssssssen!

En oerhört fin nyckelpiga som jag hitta hemma hos Linn på Midsommar


RSS 2.0