WE ♥ IT








5. 5 FAKTA OM DIG SJÄLV.

1. Jag är jätte kräsen när det kommer till mat. Jag hatar när det är svamp och lök i maten, äter inte svamp överhuvudtaget. Jag äter inte vanlig ost, men fetaost och smältost går bra. Jag fullkomligen hatar julmat. Äter bara köttbullarna och jag dricker inte julmust. Jag tycker inte om koktpotatis, men det funkar ibland. Blodpudding är ingen höjdare. Jag äter inte ägg, fläsk och lök sås och inte pyttipanna.

2. Jag hatar ormar, verkligen. Om jag ser en orm på tv vågar jag inte ha fötterna nere på golvet, jag får för mig att dom ligger under soffan och väntar på att bita mig. Eller om jag drömmer om ormar, vågar jag inte gå ur sängen och jag kan vara gråtfärdig när jag vaknar. Om jag ser en orm ute i skogen, vilket jag har gjort så börjar jag grina, verkligen grina. Får jätte mycket panik och vet inte vart jag ska ta vägen.

3. Jag har svårt att somna om jag inte ligger på mage med händerna under kudden. Blir som en reflex, att när jag blir trött så lägger jag mig på mage.

4. Jag har börjat sakna fotbollen mer och mer.

5. Jag skulle inte klara av att inte ha nära killkompisar. Det är så skönt att umgås med killar. Dom tar allt med en klacksprak medans tjejer krånglar till allt. Snackar skit, kan inte vara mer en ett visst antal för då börjar man tjafsa. Tjejer kan vara riktigt jobbiga ibland och jag hatar att erkänna det men eftersom jag är tjej så räknas jag med där.

PRETTY WOMEN, WALKING DOWN THE STREET

Tjata bloggen!! Just för tillfället sitter jag hemma hos Fannan och får skratt utbrott lite då och då. Dom andra har åkt till staden för att kika på bio men jag och Fanny bestämde oss för att vara hemma, men inte har det gjort nått oss eller för vi har roat oss alldeles utmärkt och svullat har vi också gjort. P.S. Tzatsiki (Fannys katt) har två fästningar i rövas och skiter så det luktar fan. Kände för att dela med mig det. Herrå :))

Humoristisk bild på mig och Fanny från 2010. Goa och glada som nu :)

4. FAVORIT LÅTAR

Har igentligen aldrig någon favorit låt. Lyssnar på en jag tycker är bra tills jag tröttnar på den, eller om den kommer för högt upp på spotifylistan så jag glömmer bort den. Men det finns ju alltid låtar som man slutat lyssna på och sen efter ett tag så tänker man varför slutade jag lyssna på den här. Oskar Linnros är en sådan person för mig. Tröttnar aldrig på genom eld, från och med du och 25. Sen är jag så att jag måste ha lyssnat på låtarna bra många gånger innan jag tycker att dom är bra, iaf lugna låtar när dom sjunger hela tiden.

Favorit låtar ju nu är:
Oskar Linnros - Genom Eld
Keane - Silenced By The Night
Train - Feels Good At First
U-Jean - Heaven Is A Place On Earth feat. Carlprit - Video Edit
Alexandra Burke - Elephant feat. Erick Morillo
Mikkel Christiansen - Award Nomination 2012 (feat. Freddy Genius)


JAG MÅSTE RINGA CARINA, FÅR INTE GLÖMMA DET

Kom på nyss att jag glömmer helt och hållet bort att välja kategorier på mina inlägg nu för tiden. Alla lyckas hamna på vardag eller vardag - foto. Händer inget om dagarna, går bara runt i skolan, går hem, sover, pluggar och sover mer. Men imorgon får vi påsklov. På nått sätt känns det verkligen inte som det. Men då ska jag sova så mycket att jag tröttna på det. Annars blir det ett lungt lov, tror jag. Onödigt inlägg, skriver det endast för att jag ska slippa läsa fucking engelska bok.

3. DAGEN OUTFIT

Känner att det är ovärt att ställa mig och knäppa kort på mig själv för att visa vad jag har för kläder på mig, när jag går runt i mjukisar. Men för tillfället är dagen outfit: Skolmjukisbyxorna, svart gina linne och mormors hem stickade rosa sockor. Tidigare idag hade jag: Mörkblåa weekday jeans, svart gina linne, svart topp från gina över och en grå kofta från gina.


BEFORE I DIE, I WILL


2. EN AV DE VIKTIGASTE PERSONERNA I DITT LIV

Helt klart min pappa ♥



I WANNA BE BRAVE

Även fast det var min födelsedag igår, så var det inte en bra dag. Det kändes verkligen inte som min födelsedag. Jag mådde inte speciellt bra och var allmänt nere. Idag har jag vait hemma från skolan. Magont och huvudvärk, det var ungefär som mensvärk fast hundra gånger värre, usch. Ett tag låg jag så ihop krupen att jag skulle kunnat få plats i en spjälsäng. Men imorgon är jag back on track. Skulle kunna säga att giftet är ute ur min kropp nu. Mår mycket bättre. Klänning kom idag och den passade, så nu behövs bara ett par skor sedan är jag redo för att sluta nian. Ska bli rätt skönt, att lämna det gamla bakom sig och börja på något nytt. Just nu sitter jag i mina nya röda converse och tänker att om någon månad när jag har använt dom några gånger så jag dom inte nya längre, rätt logiskt. Ska iaf ta och hoppa i säng nu, så jag är pigg imorgon.

1: EN BILD PÅ DE PERSONERNA SOM VET MEST OM DIG OCH EN KORT BESKRIVNING


Mamma är definitivt en av de som vet mest om mig, vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon kanske inte är den jag går direkt till och säger mina hemligheter till och om hur jag mår. Men förr eller senare så klämmer jag ut mig det. Även hur arg, besviken och ledsen hon blir så finns hon alltid där för mig och hjälper mig med det mesta. Vi bråkar och skriker åt varandra minst en gång i veckan men jag älskar henne med hela mitt hjärta och menar aldrig de dumma saker jag säger till henne.


Mina flickor, det är dom som vet mest om mig. För dom berättar jag allt. Det är till dom jag går till först och pratar om killproblem, om hur jag mår och om jag helt enkelt ångrar ett beslut jag tagit. Tror faktiskt inte jag skulle klara av att hålla något inne för dom. Dom ställer alltid upp och finns alltid där om jag vill prata. Dom hjälper mig med mina beslut och säger vad dom tycker. Även fast vi ibland går varandra på nerverna så vet jag inte vad jag skulle göra utan dom. Mina flickor, är dom bästa.

FÖR ATT GÖRA BLOGGEN LITE MER KUL ATT LÄSA

1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.
2: En av de viktigaste personerna i ditt liv.
3: Dagens outfit.
4. Favorit låtar.
5. 5 fakta om dig själv.
6. Bild på en tid du saknar.
7. En bild från din förra sommar.
8. Största rädslan.
9. 5 mål i ditt liv.
10. En puss - eller krambild.
11. Favorit citat.
12. En bild som för mig betyder kärlek.
13. Personer som får mig att le.
14. Din bästa resa.
15. Du och dina syskon
16. Vad sårar dig mest?
17. Ångrar du dig något som du gjort i livet?
18. Något du älskar att göra.
19. Något du blir glad av.
20. Fem minnen och beskrivning.
21. Åtta händelser.

DANSA PAUSA

Spenderar mina sista timmar som 15 åring i soffan som en soffpotatis. Känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Men det är väl inte så konstigt när man kommer hem vid fem på natten. Vilket jag gjorde inatt, alldeles försent! I alla fall så kom ju mina kära vänner hit och fika igår kväll, efter det gick vi till Frilla och satt där och prata och umgicks sen åkte vi till bodegan. Tråkigt kväll med några roliga stunder är nog en bra sammanfattning på kvällen. Idag har varit en slisk dag, mjukis, munk och halvskitit hår. Har varit hemma hos Vickan hela dagen och bara degat runt. Ska nog ta och gå och lägga mig nu och se om jag känner mig nå äldre när jag vaknar.


HADE FÅTT UPP HOPPET, MEN NU ÄR DET BARA EN ÖNSKEDRÖM

Tog mig en springtur i det fina vädret imorse. Gud så skönt det var. Brände av hetta i ansiktet liksom :)) Nu är det verkligen vår. Det märks på mitt humör också, eller nej det gör det inte kom jag på. Jag och mamma stog och skällde lite på varandra för någon timme sen, eller det var mest jag som skällde, och nu har jag lite dåligt samvete över det. Stackars mamma! Kan inte vara lätt att ha en tonårsflicka i hemmet som gör lite hur hon vill. Ikväll kommer mina vänner hem hit och fikar. Vi ska nämligen fira mig i förskott. Hur kommer det sig att man aldrig är kaksugen när det är en själv som ska firas. Det kan man ju sitta och grubbla på liksom. Senare får vi se vad som händer. Som det ser ut nu ska vi hem till Vickan. Men vi får väl á se vart vi hamnar. Igår startade vi helgen med att vara barnvakt åt Bianca. Söttös är vad hon är! Full fart hela tiden så man blir lite trött efteråt. Men ha en wonderful lördag people :))



DIGGI DIGGI DIGGI DING DING DING, HÄR GLIDER QUEENEN IN

Det är ju kul att klänningen kommer hem och är hur stor som helst. Kan ju inte ha tänk med hjärnan när jag beställde den. Så nu ska jag skicka tillbaka den och få en ny, blir less om den inte passar. För vad ska jag ha på mig på skolavslutningen annars då? Men jaja...... Hade mitt omprov i spanskan idag. Kunde det när vi hade provet förut så det var bara ett slarv fel. Sådant kan göra mig så arg på mig själv. Hade haft ett starkt G annars ju. Höll på att dö på cirkelträningen. Aldrig varit så trött och stum i mina ben. Kändes som det var omöjligt att gå.

Tror jag nyss nyss fick tinitus. Brynär gjorde mål och brosan skrek rakt ut. Men glad blev jag ju, brynäsare som man är liksooooom :))

IT'S TRUE


LITE SMÅTT MYSIG


DET FINNS VERKLIGEN MÄNNISKOR TILL ALLT

Klockan är över fyra och jag sitter fortfarande i natttröjan, kallas det slödag eller? Men jag måste väl ta och klä på mig snart så jag slipper stressa innan hockeyn. Dagen till ära så har jag bakat till min birthday, städat rummet och pratat med Ida och Fanny i tellen. Igår blev det en tidig kväll, var hemma vid halv ett. Brukar vara jag som är hemma sist på helgerna men nu var jag hemma först. Annars var det en ganska dö kväll. Åt hos Fanny och gick till ishallen och var med killarna där. Precis som alla andra helger. Känner en stor ångest jämt på söndagar nu för tiden för man aldrig gör nått. Men så kom jag på att det inte finns nått att göra. Har inte varit ett riktigt partaj på typ en månad och det känns inte ok, verkligen inte! Tiden borde spolas fram till sista april, känns som att det är efter det allt börjar hända. Vill ha vallen, ön och sköna sommarkvällar. Vill sluta nian och få sommarlov. Appropå skolan så har jag inte rört uppsatasen som ska vara klart tills på tisdag, inte bra!


DET ÄR FÖRST NÄR MAN GER UPP, SOM DET BLIR NÅTT NYTT. NÄR MAN SLÄPPER TAGET, TAR MAN STEGET

Idag har det varit en bra dag. Hitta mina ringar imorse som varit borta i ett halvår, sen är det ju helg och så har jag skrattat i massor idag. CamWow gör verkligen mina dagar nu förtiden, hahahah dör av skratt jämt!! Smällt i mig en skål marängswiss nu på kvällsningen, med flickorna, hemma hos Fanny. Fy satan vad jag mådde illa. Uscha! Drog till pellans efter det. Asså det luktar fan där inne, man känner sig sliskig av att bara gå in där. Innan hemgång tog jag, Fanny och Linn en spontan cykeltur på våla. Älskar att man kan cykla nu, man kommer så mycket fortare fram :))) Nu hänger ögonen tungt så jag tar och kryper till kojs nu. Godnatt!

Mina älsklingar sitter där som ska igen. Känns inte tomt längre ♥


IBLAND RÄCKER DET MED ATT BARA TITTA UT GENOM FÖNSTERNA I SKOLAN FÖR ATT FÅ SIG ETT GOTT SKRATT INOM BORDS

Ville bara dö nör jag gjorde biologi nationella. Det var lätt men ändå svårt. Vem vet vad tungmetaller är liksom, inte jag iaf! Sen vart det inte bättre av hosta och huvudvärk. Satt till och med och grava åt mig själv när jag skrev ner en del svar. Hade hoppas på att klänningen skulle komma idag, meeeen det gjorde den ju såklart inte. Annars så kommer jag tillägna några timmar åt pluggning, men inte ikväll. Har suttit med läxor tills nio om kvällarna sen i söndags, så jag förtjänar att vara ledig en kväll.


VÄRLDENS GULLIGASTE NALLE


HEMMA DAG, PLUGG DAG

Helst bör jag nog inte prata så mycket, är hes som bara den, men blir så när man ska sitta och läsa om biologi. Tog mig en timme att läsa igenom det en gång. EN TIMME! Snälla liksom? Annars så har jag pluggat svenska idag. Trodde att andra världskriget skulle vara intressant, men nepp det var det inte. Kan vara det tråkigate jobb jag någonsin gjort i svenska och so. Tänker inte röra nått som har men skolan att göra nå mer ikväll. Lär spara min energi tills imorgon, vilket förmidligen kommer bli en hemma dag till som det ser ut nu och en helvetes dag. Har igentligen inte lust alls att blogg, har aldrig det när jag är sjuk. Så vi höres, om inte imorgon så på onsdag.


BEFORE I DIE, I WILL


DU ÄR DEN VACKRASTE JAG MÖTT, INTE TUFF OCH KALL OCH HÅRD SOM ANDRA

Älskar verkligen vädret. Jag och Fanny tog oss en promme vid tre och jag bara njöt för att det var så bra väder. Varmt med ju. Vår snart, eller det är vår :)) Vill bara att det ska bli sommar nu så jag kan börja använda mina älsklings shorts igen, ååå dom är så underbara. Levde verkligen i dom förra sommaren. Annars så tar skolan kol på mig just nu. Lägenhet, andra världskriget, nationella och läsa två böcker. Jag som aldrig läser liksom, jobbigt! Men aja, pluggningen kallar.


INTE OK.

Trött på dessa tråkiga lördagar nu!!!!! Finns inget att se fram emot och min förskylning kan ju gå och dö! Mamma ska baka bullar imorgon och jag få inte äta. Finns det något bättre än nygräddade bullar och mjölk. Åååååå vad jag är tjurig nu. Godnatt!


IT'S HARDER THAN YOU THINK

Det finaste med helg det är att det inte gör ett dugg att man är vaken vid denna tidpunkt, hihi lite busigt ändå. Efter skolan hosta och snörvla Ida och jag ikapp hemma hos henne. Bakterierna har tagit över min kropp och givit mig en rejäl förskylning. Kliar i halsen, täppt, kan inte andas, huvudvärk. Aaaa men jag ska inte klaga, bara på att jag inte kan träna imorgon, surt! Bestämde oss för att titta på bb hemma hos Vickan ikväll med några pöjkar och efter det blev det en film. Sjunde sinnet tror jag den hette. Men iaf så såg jag inte direkt så där super duper mycket av filmen, tog mig några powernapar, heehe. När filmen tog slut så åkte vi till Pellans och käka, gudars så gott med lite fet mat. Haha vad tjock jag lät nu. Men sedan efter det så bestämde de andra sig för att jävlas lite med mig och Ida (rädda som vi är) så vi åkte runt i Harbo och Våla och titta på ghosthouses och de berättade att det hade mördas människor där och att de gick runt och gjorde det, det och det. Vidrigt! Fast även hur rädd jag är så kan jag inte låta bli att skratta åt det, hahah ja shit alltså! Det är så drygt att vara på skratthumör när man ska sova och är själv. Men jag ska väl försöka ta och sova nu. Kommer förmodligen vakna med en torr mun, drygt.


NOW YOU'RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Trodde verkligen inte att det skulle vara så mycket jobb med denna lägenhet till hemkunskapen. Ska vara inne nästa vecka och jag har bara skissat än så länge, känns ju toppen! Eller inte... Men iaf så har jag beställt avslutnings klänning nu. Måste ju vara ute i god tid liksom om den inte passar och man måste skicka tillbaka den eller så. Blir lite smått tokig på mitt godis lov nu. Så himla godissugen så det är inte sant, men jag ska klara detta, inte en ända godisbit tills påsklovet och det är bara typ tre och en halv vecka kvar och jag har hållt ut i typ två veckor. Tänkte bara tillägga att det är bara 18 dagar kvar tills min födelsedag, hihi. Nu ska jag ta mig lite glass, för det får vi äta :))

LIKA BRA ATT TIDEN SVISCHAR IVÄG, FÖR DÅ BLIR DET FORTARE SOMMAR :D

Det fina vädret har fått mig på jätte bra humör. Eller den här veckan räknas inte. Har ju som skrivet varit liiite sur över spanskan. Men nu börjar det släppa och jag bara log när jag såg solen idag. Blir så mycket mer motiverad till saker. Igår var det bip som gällde på idrotten. Jag tycker om det här med att saker och ting ger resultat. Höjt mig med en nivå och en vända. Vilket betyder att jag sprang till mig ett VG. Gillart starkt!! I två dagar i rad så har jag sagt att idag ska jag plugga och ta tag i det som måste göras, meeeeeen inte har jag gjort det eller. Dåligt av mig! Och imorgon så har jag ju knappt någon tid, agera kock och stött a-laget står på schemat. Men det värkar lösa sig ändå det där med pluggningen, behöver inte göra lika mycket längre, jag gillar snälla människor! Just nu sitter jag i mina säng och bara tänker på hur bra livet är. Aa ni ser ju, bra väder glad Jenny :)

Flummiga, bruna, glada, direkt från badet, som det ska vara på sommaren med andra ord. Ge mig nu!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ARG!!!!

Hatar verkligen spanska, verkligen jätte mycket!!! IG på läs och hör vilket gav IG på hela provet. Omprov alltså, men snälla liksom, om man inte klara läs och hös första gången så klarar man ju inte det nästa gång heller eftersom man inte kan plugga till det. Aaaaaaa vad arg jag blir!!! Våran grupp som har haft fyra olika spanska lärare och den senaste behövde man bara kunna säga Como te llamas och få VG för. Vi kan inte lika mycket som andra gruppen så vi kan inte ha samma prov som dom! Ska nog be mamma prata med min mentor så jag får extra engelska.

Så nu har jag fått ut lite ilska.

GIVE ME A SECOND, I NEED TO GET MY STORY STRAIGHT

Hungrar ihjäl, fisk i skolan och pyttipanna hemma. Tänkte när jag kom hem skämtar du med mitt liv eller när pappa sa att vi skulle äta pyttipanna. Iaf tur att pappa gör egen, annars hade jag dött av hunger. Måndagar tycker jag kan dö nu! Alltid trött och sista timmen kommer jag ha träslöjd i sex veckor framöver. Idag var vi fyra personer på träslöjden, ovärd lektion. Kom med förslaget att vi kunde få gå hem, men inte då. Och imorgon är det bip, kommer inte va en bra dag då heller. Knarka lite alvedon innan så går det säkert bättre. Sitter och skriver massa onödigt nu bara för att skjuta upp pluggningen. VILL.INTE.!. Ikväll ska jag ta mig en springrunda ist för att gå ner på gymmet. Känner inte för att ha träningsverk i benen imorgon.

FÖDD BAJARE, ALLTID BAJARE ♥

Jag dör på dessa lukter som kommer fram när snön smälter, luktar inte gott ute eller! Ibland undrar man ju om det är nån äcklig jävel som har satt sig och skitit ute bara för att liksom. Usch! Huvudvärken har inte släppt än. Hatar verkligen att ha ont i huvudet, jag som skulle träna idag........ Eftersom det sket sig så tog jag med mig matte böckerna till Fanny och satt där och gjorde lite uppgifter, men åt mest glass. 15 glassar på fem tjejer är bra gjort. Mådde dock inte så bra efter mina 3 glassar. Hahah vad tjocka vi är. Senare tog vi oss en chill prommis. Så skönt med frisk luft när man har ont i huvudet. Ska nog ta och kluddra lite på lägenheten nu, fast behöver ju igentligen göra svenskan. Får se hur de blir, slutar väl med att jag lägger mig i soffan och låter bli att göra nått av de.

Sover som en gud med den här över huvudet. Finaste tröjan jag hade när jag var bebis iaf :))


FOREVER WE SAIL INTO INFINITY

Känner att gårdagen bärde med sig en förskylning. Huvudet väger ton och näsan blir snart igentäppt känns det som. Men det var lätt värt det! Går inte att beskriva med ord hur jävla mäktigt det var, man kände liksom basen vibrera inom sig. Ni kan ju vara tänka er hur hela globen hoppa när han spela levels. Då mådde man bättre än bäst kan jag ju tala om!! Den här dagen har inte varit en höjdare därimot, tur att mina vänner får mig att skratta. " Åååå vad gott det luktar, det kom en doft av sopor " Citat av Fanny, ibland undrar man ju vad som finns i hennes hjärna ;) Hahaha, skratta säkert åt det i 10 min. Har insätt idag att min flickor inte klara sig utan mig, är som en mamma åt dom ibland. Rökmoln i Vickan hus, så det kan gå hörrni ni!

Nu ska jag ta mig en alvedon och hoppa i säng. Efterlängtat!


MAGISKT













I HAVE A GOOD FEELING

Humöret är på topp, vädret är på topp, glider snart iväg till staden och sedan till Sthlm globen och AVICII. Underbar dag!!

image descriptionimage description


BRASKIT



HIHI OLD FOTO



Lär klargöra en sak innan jag skriver en massa annat, eftersom en viss söttös inte förstod. Att i inlägget under så är det samma klänning på raderna, bara det att det inte fanns den vita färgen på bild på ryggen.
Idag har varit en bra dag, på bäst humör även fast det var spanska prov. Vädret är på topp, skinnjackan åkte på idag. Hihi våriskänslor. Och sen så har jag tagit helg nu, göttans med lite AVICII dunk i globen imorgon då!! Om allt blir som vi vill så kommer det här fan bli en super helg :) Annars så är jag lite öm i näsan. Imåndags på idrotten så hade vi basket och jag stod och stusta bollen och så vips så stutsa den upp mitt på näsan. Aj. Skratta så mycket så jag inte kunde stå. Snart ska jag ta mig ner till gymmet hade jag tänk och sen somna lite senare än vanligt så här på en torsdag.


♥ NI GÖR MIN DAG TILL NÅGOT EXTRA ♥


HJÄLP? VILKEN?


RSS 2.0