GOSSIP GIRL I FULLAR RULLAR

Jag börjar bli lite förskyld.. inte okej alltså! Efter skolan så gjorde jag ingenting, titta på gossip girl i typ 3 timmar eller mer. Vid halv åtta tog jag mig till spåret med mamma och sprang två varv. Stackars mitt knä som bara krånglar, fick ont i de vid adolfsängen på sista varvet.. men jag sprang ändå jag, hihih! Händer inte så mycket nu på dagarna men snart är de helg, eller snart om 4 dagar, men de går fort. Och då väntas kräftskiva med vännerna om vi hittar nån stanns att vara vilket jag verkligen hoppas på! Och jobb så man blir 300 kr rikare, känns ju riktigt bra de (Y) Nu blir de gossip girl till jag somnar. De är verkligen beroende framkallande. Nattinatt!


SOFFDAG IDAG

Insåg just att de är nå fel på google chrome på min dator, så de är därför bilderna inte hamnar där jag vill. Så nu får jag använda vanliga internet igen.. :(

Grönan igår va ju med vännerna va mer än bra, de va bäst! Dock lite mycker folk, men jäklar va tur vi hade med vädret då :) Sen va de ju lite tråkigt att Jetline va trasig, men jag och Vickan åkte Twister ist, 50 min kö men de va de fan värt! Kortet på oss såg väldigt roligt ut, hahah. Jag och Ida åkte lilla frittfall och skrek mest av alla, de va fan högt de, pirra i magen gjorde de också, heheh! Sen va ju jag jätte modig av mig och åkte extreme, två gånger till och med och den va ju riktigt rolig den, fast de va lite läskigt när man kom upp och ner menmen... Vet inte hur många gånger jag åkte pop expressen, de är fan den roligate karusellen på grönan :))))) Hade med mig kameran med de blev inga kort, för jag hade fult upp med att åka karuseller jag!

Idag har jag inte ens tagit av mig pyjamasen, riktig soffdag med andra ord. Nu väntar Gossip Girl och sen blir de sova, är ju trotts allt skola imorgon, vare sig man vill eller inte. Godnatt!


GRÖNAN IMÅRN :D

GRÖNAN IMÅRN MED MINA PÖJKAR OCH FLICKOR, OCH JAG ÄR TAGGAD! :D tänk vad kul att åka lycktan liksom och twister och jetline och en massa andra karuseller. Längtar extra mycket efter popexpress eftersom jag och Ida ska sitta och göra moves då och sen radiobilarna för då ska jag och Ida hitta en vi ska dryga på, hihihi! Någon kamera blir med, vet inte vilken så de kommer nog lite bilder.

Efter skolan traska jag och Fanny och hämta fröken Bianca. Skitungen är så söt, nästan så man kan äta upp henne! Annars idag så höll jag på att dö av värme, svarta jeans och varmt är ingen bra kombination. Nu på kvällen har jag suttit vid skolan och degat, skrattat en del har jag oxå gjort, men de är ju inte mer än rätt de ;) Nej men nu måste jag sova. Klockan är stäld på kvart över sex och bussen från våla går kvart i åtta. Tidig morgon för en lördag, men de gör ju inget. GODNATTSI!


SAKNAR BILDERNA :(

Känns ganska såhääääääääääääääääääääääär jätte tråkigt att blogga utan bilder.. menmen, livet går ju vidare för de. Tror nog att jag inte kommer att skriva nånting om skolan bara om de händer nått speciellt. För de blir liksom lika skrivit hela tiden. Så efter skolan så gick jag hem till Ida med henne och Fanny. Prata om en massa som hänt när dom varit borta, eller en massa har väl inte hänt. Men de dom missat om man säger så. Linn och jag va hurtiga nu på kvällen och spring till lapphällarna, sprang i backen och körde styrka, de ni ;) Just nu sitter jag och kikar på fångarna på fortet och jag tror att jag ska ta mig nått att äta, för jag är ju lite hurngrig. Nejmen hejdå!

BLOGGNING FRÅN MOBILEN

Hallådär! Nu är mina pinglor hemma! :D nyblivna negrar är vad dom är och de är ju rätt orättvist! Men jag är glad att dom är hemma :)) Idag har varit en tröttsam dag, imorsé va jag så trött på sista lektionen att de va jobbigt att skriva, men annars så har de gått bra och segt. Efter skolan så tog jag mig till Fanny och snacka lite skit med henne, Linn, Vickan och Martin. Nu är jag hemma och har ont i magen, det känns som jag behöver äta men när jag gör de blir de värre :( Får hoppas på att de blir bättre om imårn. Nu kanske jag ska fortsätta med biologin som jag har suttit med ett tag nu, men bara kanske, tror att jag ska titta på svenska Hollywood fruar ist. PUSS PÅ HANDEN!

DET DÄR MED TIPS VILL INTE GÅ MIN VÄG

Skulle bli ett tips idag, men de är nå fel så bilderna hamnar inte där jag vill. Så de blir inga bilder förns jag får de fixat. De är ganska så jätte irriterande!! I Fredag så va jag tydligen en kille sa killarna, men de va ju bara för att jag va med dom heela dagen. Blev en stats tripp med dom oxå. Sen på kvällen så hamnade vi alla hemma hos vickan och kika film. Igår blev de en kväll på Hermans altan. De va oxå en ganska händelsrik kväll igår här i Våla. Men vad de va tänker jag inte ta upp här. Igår va de även pappas födelsedag så då blev de gofika här hemma! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi titta på en film som vi äntligen har hittat. Vi höll på att bli tokiga här hemma för vi aldrig kom på vad den hette. De är iaf Double Jeopardy. Ni får ha de fint så hörs vi snart! :)

GRATTIS PAPPA ♥


...

Blir inget tips idag för just nu så vill inläggen inte sammarbeta med mig.

LÄNGTAR REDAN TILL NÄSTA LOV

Schohej! Har bestämt mig för att jag ska ge er lite tips då och då, så idag får ni de allra första, men i ett annat inlägg. Trötter är vad jag är. Somna i bra tid men orkarde nästan inte upp ändå, livet är hårt! Första läxan fick vi idag, typiskt att de ska va i matte oxå, och jag kan ju inte mer än njuta av de..................... eller inte! Känns ju ganska så bra att skriva 9a på böckerna ist på 8a. Siata året på grundskolan och jag hoppas att de kommer att gå undan. Efter skolan så har inte gjort mer än att dega. Sötsugen är jag så nu ska jag nog gå och glo i skafferiet.

FLER BILDER SEN 6 AUGUSTI


BORTGLÖMDA BILDER PÅ MIG OCH IDA

Finns mer bilder men dom är för fula för att visas här, hahah!
För ett tag sen tog jsg mig an 5 km med mor min. Slut va jag när jag kom fram, men de är ju meningen de. Men nu känns de bara bra! Nej men om jag ska ta och hoppa in i duschen och sen så ska jag hoppas på att jag somnar tidigare idag. GODNATT!

DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW..

.. Sitter jag och sjunger med till nu och de låter ju fint, eller inte... lite hes och oserriös, heheh! Som jag skrev i inlägget under så höll min dator på att paja igår och mamma är en rättare i nöden. Va skulle jag ta mig till om jag inte hade dig? Igår bakade jag brownies och idag chokladbollar tills pappas födelsedag på lördag. Idag va första skoldagen efter sommarlovet och jag försov mig lite, men så går de när man inte kan somna förns typ kvart över två, illa de! Men jag tycker att de gick förvånans värt bra ändå. Mitt schema är då inte de bästa, sena luncher varje dag + en massa annat som inte va bra, suuuuck på de! Blir nog en springtur ikväll. Nu lär jag gå och hjälpa Jacob, han har tydligen fått nånting på tröjan som han inte vet vad de är. KYSSS PÅ ÖGAT!

Den bjuder jag på ;)

SVAR PÅ KOMMENTAR IGEN

Anonym om SVAR PÅ KOMMENTAR:
Jag kanske tkr de är pinsamt att säga vilken jag är,får står dej rätt nära !
Du är så störig varje gång du ska svara på komentarer,man ska va snäll mot sina läsare!
Och jag vill bara att du ska blogga mer,för jag tkr din blogg är kul att läsa de är därför jag tkr de är tråkigt när du inte bloggar så mkt!
Svar: Men om du nu står mig rätt nära så borde de ju igentligen inte va pinsamt att säga vilken du är. Jag har bara svarat på en kommentar hitills eller ja två med den här och enligt mig så va de inte störigt svarat. Men om man ser de så här så är de ju bättre att svara ärligt även hur störigt de är låter (för jag menar inte att de ska låta störigt) än att ljuga och skriva nått helt annat. Igår kan jag säga att de inte blev nån bloggning för internetet är hemma dampa och så höll min dator på att paja. Jag ska försöka att blogga mer och va kul att höra att du tycker om att läsa min blogg! :))

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om LIPS THAT FELT JUST LIKE THE INSIDE OF A ROSE:
DU BORDE BÖRJA BLOGGA MERA,DU BLOGGAR JU TYP INGET ALLS !

Svar: Men de finns inte så mycket att blogga om just nu. Känns ovärt att skriva " Hej, idag har jag inte gjort nånting. Hejdå! " Blir nog mer bloggning när skolan sätter igång. Sen är de väldigt chicken acktigt att inte skriva namn!

LIPS THAT FELT JUST LIKE THE INSIDE OF A ROSE

Hejhopp! I lördags hamna vi hemma hos Theo på kvällen, fest är nog inte de rätta ordet. Men trevligt va de! Nån jävel snodde Fannys mobil, så vi leta efter den i typ hundra år på kvällen. Den är fortfarande inte uppfunnen. Så om ni hittar den eller har hittat den så får ni gärna lämna den till mig eftersom lyllosarna Ida och Fanny befinner sig i Rhodos förtillfället. Igår va en väldigt slapp dag, bara låg och titta på film, va nog inte ut utanför dörren nånting. På onsdag sitter man vid skolbänken igen..... vill inte! Men de ska bli ganska skönt ändå att komma in i de vardagliga livet, hahahah! Springrunda är de enda jag har hunnit med idag. Men efter maten så pallrar jag mig iväg till Vickan för lite filmtittning. Ha de fint!

CALIFORNIA KING BED - RIHANNA

BILDER SEN 6 AUGUSTI


FANNY GUMMAN DÅ!!

Helllu! Gud vad mätt jag är, jag och Fanny har nyss proppat i oss ris, kyckling och currysås och de va ju mer än gott de. Sen får vi ju inte glömma kladdkakan och ananasen som väntar på oss. Doooooock så känns de inte så lockande just nu, för jag tror min mage är full. Tidigare idag, ganska så jätte mycket tidigare så tränade jag. Jag gick upp kvart i nio för att träna, de tycker jag va bra gjort av mig :)) Sen vid två vart de fotbollstittande. Herrarna vann med 6 - 3, bra jobbat dääär! Nu sitter Robin brövid mig och klagar på hur dåligt dommaren va och jag kan ju inte mer än hålla med. Vi får se vad kvällen har att bjuda på, blir iaf bara jag och Fanny av tjejorna hemma. Dom andra beger sig till Ingbo. Men jag kände att jag ville skippa de, för förra året va ju bara pinsamt och jobbigt. Men aja.... Hörs då!

Vucker bild jag hitta på Fanny på hennes dator :))))

TOFTEN BILDER #2

Hejdär! Igår befann jag mig i stan men Ida. Höll på att dö påvägen in, jävla vidriga människor det finns, hade nästan lust att säga: Hej, det finns nått som kallas dusch eller nått som kallas tvål och deo. Den där människan hade inte duschat på typ 2 veckor och då överdriver jag inte! Men iaf... Hittade inte en väska, så jag kom tomhent hem. Men de va ganska bra för min ekonimi ;) Idag har jag klipp mig, inte för att de syns speciellt mycket, bara de att de är kortare och lite tunnare. Ganska så skönt att jag fräscht hår, inget slitet :))))) Nej men nu ska jag kolla på Den Bästa Sommaren. HEIJDÅ!









GULLRUMPAN

Orkar ingentligen inte blogga, men jag har ju inget annat för mig så jag gör de ändå. Nu på kvällsningen har vi vart barnvakt åt Bianca, gullunge hon är! Så medans hon sov så titta vi på film, Crossroads, och den är ju mer än bra den, chilla runt i huset, ätit en massa onytigheter, gosa med katten och gosa med hunden. Killarna kom och gjorde oss sällskap oxå. Va hemma hos Fanny på dagen och ja vi gjorde ingenting, satt för de mesta och vänta på att strömmen skulle komma tillbaka, och när den gjorde de så vart vi överlyckliga. Fast de varade ju typ i 5 min sen gick strömmen igen. Imårn blir de en vända till staden men Ida, ska nämligen inskaffa mig en väska, orkar inte gå och bära på dom där skolböckerna ett år till. Nu: film. Sen: sova. PUSSEN!



NÅNTING ATT GÖRA NÄR MAN HAR TRÅKIGT

NU:
Hur gammal är du? 15
Vilken klass går du i? 9A, när skolan börjar
Vad har du för hårfärg? blond
Hur lång är du? hela 1,65.. stolt jag är!
Har du någon pojk/flickvän? nej
Vem är du kär i? tyvärr ingen
Vad brukar du göra på fritiden? spendera tid men mina underbara vänner

HAR DU..
Kysst någon? ja
Sovit brevid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Svikit någon? jo, nått jag inte är stolt över.. 
Fuskat på prov/läxförhör? men de har väl hänt nångång

VEM:
Kramade du senast? pappa
Kan du lita på till 100%? inte många de inte
Vill du vara med just nu? ska jag verkligen dela med mig de?
Ringde dig senast? mor min
Skickade ett sms till dig senast? mamma
Skickade du ett sms till senast? mamma


VAD:
Drack du senast? vatten
Köpte du senast? marabou digestive
Gjorde du igår? va hemma och dega hela dagen
Vad ska du göra imorgon? va barnvakt
Vill du göra just nu? sätta om min tofts, för de hänger nå enormt
Åt du senast? chips
Är närmast dig som är rosa? linns ett grattis kort

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - nej
Nån har sårat dig så du börjat gråta - jadå
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej 

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja men de har ju hänt de
Jag har fuskat i ett spel - så dum är jag inte.. fast jo de har jag nog
Jag har struntat i ett prov - nej


DÅLIGA TIDER
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - nej
Jag har somnat gråtande - ja



DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nej
Jag vill dö - nej, de vore väl för hemskt om jag ville de



ALLMÄNT
Har du ett par blåa string? nej
Vem var den senaste du pussade? -
Hur många killars telefon nummer har du inlagt i din mobil? vem vet, har inte koll på de
Gillar du någon? nej
Vem isånafall? bert-gunnar olofsson
Vad gjorde du i natt? sov som en gud
Vad gör du innan du ska sova? lägger mig på magen och lägger händerna under kudden, sen blundar jag och försöker sova
Kan du prata med din mamma om allt? ja de kan jag, men de gör jag inte
Hade du berättat för dina föräldrar om du vore gravid? ja
Har du varit gravid? nej, skulle aldig falla mig in att bli de så här tidigt
Hade du blivit glad om din flickvän/pojkvän fria till dig? ja, om några år jag, men inte nu
Choklad eller glass? för de mesta choklad, tror jag
Stövlar eller gymnastikskor? beror på vad jag har för kläder på mig
Kjol/klänning eller jeans? jeans


SJU SAKER OM DITT LIV:
Har du någonsin varit kär? ja
Tror du på kärlek? jadå
Varför tog ditt förhållande slut sist? de delar jag inte med mig av
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
Har du någonsin blivit kär i din bästavän? nej
Har du någonsin älskat någon utan att berätta det för honom/henne? nja, eller ja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej


ANTINGEN ELLER:
Kärlek eller pengar? kärlek
Vin eller öl? helst inget, men om jag måste välja... så väljer jag nog.. inget
Dag eller natt? de beror på
One night stand eller förhållande? förhållande
Tv eller internet? internet
Pepsi eller cola? cola


HAR DU NÅGONSIN:
Har du någonsin gjort något du ångrar? men gud ja
Har du någonsin gjort slut? ja


KÄNSLOR:
Är du glad? jodå, de är jag
Är du fundersam? nja, eller lite då coh då kanske
Är du uttråkad? ja, för annars skulle jag ju inte göra de här
Gillar du någon just nu? nej, hur många gånger har den har frågan ställts nu?
cp de blev i slutet med texten, men jaja.... vem bryr sig?



TOFTEN BIDLER

Hellådär! Slappdag hade jag igår, så jag fattar inte varför jag inte blogga, men aja... Tog mig en spring tur vid tolv och sen har jag inte gjort nånting idag. Tror att jag ska pallra mig till mig vännur snart. Hörsdå!

Några bilder sen toften





VILL HA........ NUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Jag känner mig blidrik :))) men dom får ni en annan dag, hiho. Vallen igår tycker jag själv vart kanoners, jag och Ida hade ialf roligt, enligt oss.......... hehe. Idag har jag smällt i mig en hel vuxen pizza, trodde jag aldrig skulle hända, men i gick den efter många pauser och järdans så mått jag blev. Annars idag har vi tjejer bara slöat och skrattat en hel del. På senheten blev de film hos Linn. Tsatziki filmerna. Nu ska jag titta på Sanning eller konsekvens och sova som en gud hade jag tänkt. GOSIG NATT!

Skulle inte sitta helt fel.



BLUEBERRY

Hallå där! Ikväll är de vallen och jag är inte taggad alls......... men de blir jag väl snart. Har dock lite brottom nu så de här lär gå snappt! Igår ikväll så va vi bara hemma hos Fanny och slappa, blev en tidigt kväll oxå, och de va behövligt de. Va och bada på dagen till ön med min familj och fam Norstedt x2. Nej men duschen väntar. HARE GÖTT!




WHEN I LOOK INTO YOUR EYES, I SEE THE REAL YOU

Oj, inte bara lite dåligt uppdatering här eller... inte bra, inte bra! Toften va super mys och mycket trevligt. Ön va väldigt skoj, haha.. falukorven, jag dog nästan!! Igår va en slö och händelsefri dag och lika idag. Träning med Anette hade vi idag, dog nästan lika mycket som förra gången... plus att jag kommer va ännu dödare imårn. Men sånt é livet. Nu ska jag sova eller först ska jag kika film och sen ska jag sova. Tråkigt inlägg men orkar inte lägga in bilder på datorn nu. Nej men GODNATT och SOVSÖTT!

NÄSTA: TOFTEN!

Just nu sitter jag i förtältet i Söderfors och nästan dör för att de är så varmt! Men nu ska jag inte klaga här. Efter mycket velande så tar jag mitt pick och pack och åker till toften med mor och far (vet ej om bror min ska med) till Catta och Fredde. Så de blir bara en natt här men jag tror att jag klarar mig, för inatt så visste jag inte vart jag skulle ta vägen för jag kunde inte sova och så va jag lite arg oxå. Men de får man ju räkna med ;) Nej men om jag ska packa ner de sista så jag är klar när dom kommer och hämtar mig. KYSSSSSSSSSS!

RSS 2.0