WIHT YOU BESIDE ME I NO LONGER FEER

Dåligt med bloggning men de är ju så att jag har endel i skolan just nu. Så datorn är knappt på om dagarna. Men de har inte hänt nånting sen jag skrev sist, har varit till stan och gått på bio, världens dåligaste film var de! Varit till stan igen för att spela bowling och fira mormor, gått på hockey osv. Inte så där jätte intressanta saker att veta. Idag hade vi fridrottsdag i skolan, och ja de gick väl ganska bra, men en sak är säker och de är att jag suger riktigt jävla hårt i att hoppa höjd! Pinsamt dåligt ju. Hade första delen av engelska provet idag och de va lite svårt, speciellt fråga fyra på läsförståelsen. Proaen är bestämd och jag ska va med pappa en hel veckan och lägga kakel och foga, hiho ska någ bli skoj! På fredag är de studiedag, en dag extra helg är ju inget man tackar nej till :)) Nu är de idol och de ska jag se så vi höres då!

Nya kassetbandsskyddet jag har pyntat min iphone med, fint va? :)


SALTA PASTILLER I MITT ♥

Om jag har tur nu så hoppar inte internet ur, då blir jag fan lack på't.. de gör de hela tiden. Genom förskyld och ett huvud som väger ton sitter jag och pluggar till provet imorgon i fysik, eller just nu har jag en av mina många pauser. Men de börjar sitta och de är ju grejt de! Måste plugga spanska också, har ju prov i de på torsdag men frågan är ju om jag orkar de idag. Nej men nu ska jag nog fortsätta med pluggningen och snytningarna ;)


...

Har typ inget internet, så börjar blogga igen när de är tillbaka.


NY DUSCHAD OCH NATTLINNET ÄR PÅ!

Nu ska jag ta och lägga mig efter en kväll med en massa jävla plugg. Godnatt alla pussgurkor!


JÄGARNA 2

Om ett tag ska jag gå på bio Jägarna 2 med Ida, Fanny och Vickan sen vet jag inte vilka mer det blir. Men det visar sig ju. Annars idag har jag hunnit med mycket känner jag. Gjort klart översättningen till eng som jag, Linn och Vickan ska säga inför klassen, kunna den utan till ska vi också, sen har jag gjort klart alla "kan du?" fråger till fysiken som är till provet nästa vecka sen har jag hunnit med annat plugga också, hiho ;) Nu sitter jag ensam hemma och är kissnödig, så vi hörs!


CJUTING!


MER BLÅBÄR OCH HALLON ÄR GOTT!

Sitter och glor ut genom fönstret på regnet, de är nå skjukt vad de regnar, som om hela himmlen har öppnat sig. Har iaf andra so timmen för dagen...... Fick reda på biologi provet på matten idag, VG+ :)))) chillit gjort av mig! Nu ska jag försätta att bara sitta och glo ut genom fönstret och längta till lunchen. Onödigt inlägg, men har inget vettigt för mig. Ha det skoj nu tills nästa inlägg, hejdå :)

PRICK 22.00

Hellåja! Våla vann med 11 - 2 igår mot Tierp, inte dåligt de! Tog bussen in till Kulturnatten igår, sådär jävla roligt va de väl inte, men bättre än att bara vara hemma och sitta hos någon och titta på film. Bussresan hem va väl sisådär jobbig, de va nån som kom åt/trök på stopp hela tiden så vi stanna hur många gånger som helst i onödan, sen va ju bussen en aning full. Tur att jag fick sitta hade inte orkat stå typ hela vägen. Hockey idag blev det me, men denna gång jun. Vinst med 7 - 2 mot Väsby, goooood work där! Nu sitter jag och dricker mjölk och tittar på en film som jag inte fattar ett skit av, men de är pappa som har tv dosan så ja. Hörs då!

HELG ÄR NÅNTING SOM ÄR UNDERBART

Det vart en jätte tidigt kväll för mig igår, med betoning på kväll också, eftersom det vart så tidigt. Somnade i soffan runt halv tio, så nu är jag vaken och pigg och klockan är bara 07.36, det snackar jag tidigt för en Lördag. Åkte in till stan med Ida, Fanny, Linn och några killar igår. Mycket trevligt.. heheh! Fick iaf med mig hem 2 koftor, en kavaj och en halsduk. Idag blir de först hockey, hihih äntligen börjas de, tänk va mysigt och sitta i en ishall och titta på hockey :) så jag har läääääängtat! Efter hockeyn vet jag dock inte vad som hittas på, nått roligt hoppas jag :) Nu ska jag slå på en film och kanske äta lite frukost, eller så väntar jag tills dom andra i familjen har vaknat. Puss&Kram!


SOMMAREN 2011 I BILDER - JUNI

Andrea's student 1 Juni









BALLERINAKLADDKAKA + MJÖLK = MUMMMMMMA!

Tjenixen! Musikprov och oförberätt prov i spanska hade vi idag i skolan och de gick ju finfint de. Känner att jag har hunnit med en del efter skolan. Sprungit, duschat, vart till banken, lagat mat och pluggat. Är dok inte riktigt klar med pluggningen, har suttit i typ en timme nu och nött in en text till tekniken i skallen, och nu sitter den bra. Har so:n kvar nu, men den lär man sig på nån minut. Har även ätit ballerina kladdkaka doppat i mjölk här hemma i min ensamhet. De är ju för gott de alltså!! Imorgon ska jag till staden för lite höstshoppning, och de gillas starkt! Nu ska jag ta tag i so:n sen blir de Robinson för fullar muggar ;) Hare!


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA


18.42

Följ min blogg med Bloglovin

Heheh, lite seggt av mig eftersom jag har haft ikonen ett tag, men jaja.. ;)


SOMMAREN 2011 I BILDER - MAJ

Linns konfirmation 22 Maj






Myskväll 28 Maj














ABDULLA VAD JAG ÄR DÅLIG ATT BLOGGA JUST NU!

Men som alltid så har jag en anledning till de och den här gången är de att jag har mycket i skolan just nu... ganska så sjukt mycket så datorn har inte vart på sen i lördags. Men iaf............ Jobbningen i lördags på vallen gick kanon, roligt och ibland långsamt, men vi va iaf jätte generösa! Vi får ju inte glömma att våla vann mot t-sjö med 1-0 i lördags och de känns ju en aning bra, hiho! Söndagen bestod av fotboll, pluggning och tårkning av en annans tårar.... Sånt är inte kul! Igår plugga jag som en tok på biologin, eller inte, sov endel på dagen oxå. Idag har jag varit allmänt irriterad. För de första så hade vi foto på en gympadag, för de andra så va fotografen så seg så fotningen vart försenad så vi han bara med klassfoto och jag såg ut som en ko med ett grisnylle känns det som!! för de tjedje så måste jag gå upp tidigt imorgon med eftersom vi ska ha porträtt och direkt efter gympan dessutom, för de fjärde så får man inte ta kompis kort i år, för skolan har tydligen bestämt att man inte får de, så de sket ju sig med ett foto på mig och mina flicks, för de femte så vart jag irriterad på fråga 12 på biologi provet och för de sjätte så är jag irriterad på tangetbordet för jag har kommit åt nån knapp så de blir mongo ibland. Lång och typ bara negativ text men de skiter jag i. Hare gött!


EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Dålig bloggning av mig.. jag vet, men jag har haft en massa annat för mig. Igår hade vi kräftskivan, en rolig sådan tycker jag.. fast det kanske inte allla tycker ;) hiho! Kräftor åts iaf för vissa, gott va de och om man äter några kräftor och räkor och baguetter så blir man mätt, vilket jag inte trodde, jag trodde att jag skulle hungra ihjäl. Som jag gör typ nu, så nu ska jag gå och ge min mage lite frukost. Pusss!


RSS 2.0